UEFA Europa League 2010/2011

B

boki10messi

Гостин
Чудно од Канал5 шо не го пренесуваат Динамо Киев - БАТЕ Борисов од 19:00. Мислев ради Попов нив ќе ги пренесуваат, ама ете нешто згрешиле овојпат. :):)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Требало Севиља-ПСЖ, или ПСВ-Сампдорија...5 пати поинтересни дуели од Ливерпул..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Абе ако даваш првокласни екипи и во најслабиот турнир сите ќе сакаат да гледаат. :)
Џабе, не е ист мотивот на играчите.
Ако турнирот се игра у некоја селска игра, играчиве нема да играат туку ќе се влечат низ терен ко стеници. ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Абе ако даваш првокласни екипи и во најслабиот турнир сите ќе сакаат да гледаат. :)
Ама па со Стеауа...не знам што ќе има интересно тука.. :). А ваљда и Ливерпул ќе ги одмарат првотимците, оти у недела гостуваат на Олд Трафорд :)

F

FuckYouAll

Гостин
Ама па со Стеауа...не знам што ќе има интересно тука.. :). А ваљда и Ливерпул ќе ги одмарат првотимците, оти у недела гостуваат на Олд Трафорд :)
Koлку јаки играчи имаат па за да можат да си дозволат да одмараат некого.:poss:
А самото име на тимот привлекува огромен број на публика, иско како во Скопје. :)

Член од
6 септември 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Koлку јаки играчи имаат па за да можат да си дозволат да одмараат некого.:poss:
А самото име на тимот привлекува огромен број на публика, иско како во Скопје. :)
За разлика од Јувентус имаат многу појаки играчи :) :smir:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ццццц, само кога ќе слушнам дека “навивачите на Ливерпул се најдобри на светот“ :pov:
Момците од Романија им покажаа што е тоа навивање, страстна привржаност кон клубот. Овие “А“ не кажаа освен фамозната нивна. Еј, да им се дерат противнички навивачи, а овие да си ќутат.

Ајде малку и за фудбалот. :)
Анемичен Ливерпул, а играчите а Стеауа играат машки, затоа е нерешено сеуште.

Честитки за Динамо, извонредна игра, уште еден доказ дека и на Балканот се игра добар фудбал и дека таму се наоѓаат најдобрите навивачи во Европа.

Н

'Никола'

Гостин
Ко што гледам според резултативе, Германците растуриле. Браво браво.

Н

'Никола'

Гостин
ауууу... Дортмунд шо утакмица била, ццц..
Како што се уиграни, не би ме чудело далеку да стигнат, имаат млада екипа полна со таленти. бдв Гетце е феномен. Ќе прерасне во играчиште. Е сеа, за Леверкузен ај како ми како, ама Штудгард ме изненадија со резултатот, не знаев дека ќе се вратат после фијасконо во домашна лига. Дај кажете со Јуве што се деси, пак гледам нерешено извале? Ја гледаше некој?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Не ја глеав Јуве, али ги видов головите, Дел Пиеро даде топ гол за 3-2 али и овој Рудвенс, кој патем кажано даде 3 гола, израмнувачкиот за 3-3 у 91ва исто, му беше ремек дело, со лева и тоа а деснак е :

Kajgana Shop

На врв Bottom