UEFA Europa League 2010/2011

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ауууу мераци мераци....ерменциве вријат после пеналов.

Абе овие будаливе ерменци чисти шутеви од 6 метри почнаа да промашуваат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Каква шанса утнаа Мика...
Слабо Работнички досега, неможе да мрднат од половина :pop:

B

boki10messi

Гостин
Сами двојца пред голман промашија Мика.

Имаме среќа и во газот. Средината 2-3 пати ја поминавме.:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Лелеле шансивееее, 4 сами пред голман и овој ја шутна со глава со нула на саат :pos:
Има среќа работнички што се ближи полувремето, па да надополнат катанаџото во второ...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
сега и од 3 метри :pos:

B

boki10messi

Гостин
Четворица пред голманот. Нема офсајд. И пак не ни дадоа гол. :tv:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Го видовте нивното писмо? Само U и варијации од превртено, ротирано U содржи :pos:

П

Паспарту

Гостин
До кај дојде македонскиов фудбал, една екипа од петреебиветре земја да не можеме да поминеме... Работнички ако оди понатаму тоа ќе биде само со 0-0, бидејќи како што играат тешко дека би дале гол годинава.

Тетекс ќе изигра 1-1 или 1-2 и мислам дека нема да оди понатаму...

Член од
2 јуни 2010
Мислења
42
Поени од реакции
8
Шо се бунеа виа ерменците па и пенал да и дадееме немаше да дадат гол:pos:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
се изгубија работнички после шансите што ги имаше мика, ова е резултат на слаби утакмици во домашното првенство каде се нема искуство во вакви натпревари и затоа работнички игра така панично.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
До кај дојде македонскиов фудбал, една екипа од петреебиветре земја да не можеме да поминеме... Работнички ако оди понатаму тоа ќе биде само со 0-0, бидејќи како што играат тешко дека би дале гол годинава.

Тетекс ќе изигра 1-1 или 1-2 и мислам дека нема да оди понатаму...
Тука некаде се и моите претпоставки. Иако со цело срце навивам Тетекс да оди понатаму и ми е жал што нема да ја следам утакмицата во живо, али сепак сметам дека Вентспилис е преголем залак за нив. Имало вакви мечеви на македонските екипи. Кога имале добри први натпревари, па во реваншите почнувале фуриозно давале гол, имале безброј шанси и после биле торпедирани. Типувам дека тетекс ќе поведе со 1-0 но на крај нема да патува понатака, иако сеуште се надевам дека е можно да одат понатаму :)
За Работнички немам зборови. Отсекогаш ми биле антипатичлна екипа, и не се срамам да кажам дека не ми се прави мерак ако одат понатаму иако се преставници на македонија. Да имаа некој друг противник понатаму ајде, ама Ливерпул и целата таа фама која ќе се крене со македончињата кои ќе одат на стадион за да дркаат на Англичаниве, ми ствара голема одвратност. А и со ништо не заслужи Работники да продолжи. Ориентирани се на дефанзива, не мрднаа од шеснаесетник, овие имаа 3 сто процентни шанси од кога го пуштив стримот, но сепак тоа е најгзарската екипа од Македонија која на крајот ќе се провлече до дуел со Ливерпул :smir:

Член од
18 март 2010
Мислења
53
Поени од реакции
1
Znachi nashive kapituliraat, vaka ako prodolzat kje primat ne eden, nekolku golovi.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај може нашиве несреќи ќе дадат некој случаен гол и ќе се извадат. За продолжение не знам дали имаат кондиција :)

П

Паспарту

Гостин
Тука некаде се и моите претпоставки. Иако со цело срце навивам Тетекс да оди понатаму и ми е жал што нема да ја следам утакмицата во живо, али сепак сметам дека Вентспилис е преголем залак за нив. Имало вакви мечеви на македонските екипи. Кога имале добри први натпревари, па во реваншите почнувале фуриозно давале гол, имале безброј шанси и после биле торпедирани. Типувам дека тетекс ќе поведе со 1-0 но на крај нема да патува понатака, иако сеуште се надевам дека е можно да одат понатаму :)
За Работнички немам зборови. Отсекогаш ми биле антипатичлна екипа, и не се срамам да кажам дека не ми се прави мерак ако одат понатаму иако се преставници на македонија. Да имаа некој друг противник понатаму ајде, ама Ливерпул и целата таа фама која ќе се крене со македончињата кои ќе одат на стадион за да дркаат на Англичаниве, ми ствара голема одвратност. А и со ништо не заслужи Работники да продолжи. Ориентирани се на дефанзива, не мрднаа од шеснаесетник, овие имаа 3 сто процентни шанси од кога го пуштив стримот, но сепак тоа е најгзарската екипа од Македонија која на крајот ќе се провлече до дуел со Ливерпул :smir:
Јас ден после ждрепката пишав дека Вентспилс е многу добра екипа и дека Тетекс нема теоретска шанса да ги помине (според мене), и сеуште го имам тоа мислење. Тетекс се извлече таму, но во Скопје мислам дека Вентспилс посериозно ќе си ја сфати работата и ќе победи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom