Не се заебавај,ни близу не е до ЦР7 ,оној вистинскиот.За Мбапе не дека сеа сум под импресии од лошиот турнир што го игра ама како тргнал у последниве 2 3 сезони сигурен сум дека никад нема да го стигне нивото на Роналдо како лево крило. Ајде бројките се релативна ствар ама според играта, залагањето, учествувањето у акциите, фудбалот и све тоа нема шанси да биде ни близу КР.
Он ни од Нејмар не е боље играч кој според мене е нешто најблизу Роналдо и Меси што се однесува на квалитет и играње фудбал.
Овој Псж со тој УТД не можеш да ги споредуваш, разлика небо и земја- клубови. Мбапе технички е подобар од ЦР7,физички многу брз, во Реал ќе гази...(колку време сакаше да си оди од Псж и да дојде во Реал.)Не се заебавај,ни близу не е до ЦР7 ,оној вистинскиот.
Овој е само мало лигле,центар пажња,куртонче потрчко на Макрон.
Му сметала маската,што сигурно е поскапа и поудобна од мојата кола.
Пичкица,бегаше од дуел 4 утакмици да не го удреле по носето.
ЦР7 коа дојде како дете во УТД беше тепан како магаре,пола фаули не му ги ни судеа у ПЛ тогаш,и тоа јадеше ќотек пошто Невил ги провоцираше ги штипеше за гз и овие му се истураа на него ,немаше респект за никого.
Што се однесува до Франција како репка,слободно уште еден договор за Дешамп,мртвак глуп со повлечена уста,игра со Канте и Рабио у средина,Кунде десно
епа со среќа летот накај Париз баце.
Турам го играше безвезе на пола утакмици,вчера коа му требаше таков играч да врши пресинг не го ни става.
Вакви сенилни старци што забораваат кој им седи на клупа не треба ни на ПС да бидат инволвирани у спорт.
Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Мбапе бил технички подобар од РоналдоОвој Псж со тој УТД не можеш да ги споредуваш, разлика небо и земја- клубови. Мбапе технички е подобар од ЦР7,физички многу брз, во Реал ќе гази...(колку време сакаше да си оди од Псж и да дојде во Реал.)
Ќе покаже времето, француско и баба ми не сакаше да гледа , сега па ич....Мбапе бил технички подобар од Роналдо
Ако си го глеал Роналдо од вториот пат у Јунајтед наваму тогаш да.
Првиот пат у Јунајтед кога беше Роналдо беше еден од технички најпотковани играчи у свет.
Се виде техниката на Мбапе кога овие го оставија да си шутне од 10 метра и овој уместо да пласира ја опали у трибини.
Бриши го постов другар, дур не виделе повеќе луѓе. Роналдо од Јунајтед немаше никаква врска со Роналдо од Реал. Ваљда тоа те буни. Во Реал напаѓач го направија, во Манчестер беше едно од најдобрите крила што играле во ПЛ.Овој Псж со тој УТД не можеш да ги споредуваш, разлика небо и земја- клубови. Мбапе технички е подобар од ЦР7,физички многу брз, во Реал ќе гази...(колку време сакаше да си оди од Псж и да дојде во Реал.)
Реал школаМората искина вчера на терен, душата ја остави, се враќаше назад сечеше топки како куче некое, во напад не ни имаше некои продуктивни топки кон него за да шутни кон голот па нема шо да му се замери.
Не вервам да е сериозна повредата ама ако не игра ќе фали во финалето.
Кое финале бе, ќе бидат прегазени вечерјас мислам дека англичаниве ќе имаат предност во финале, ќе бидат посвежи од шпанциве, воопшто не се изморија до сега, се чуваат за финалето.
ова не е место за желботеки, јас како експерт така ги читам работите, и верувам во менеКое финале бе, ќе бидат прегазени вечер
Има 50 милиони фунти клаузула до 15-ти Јули. Нешто ми вика дека Сити ке го собере, ако го дадат Де Брујне за луди пари кај Арапиве.Шпанците да му кажат фала на Крос што го упропасти Педри, па мораше Олмо да му го земе местото во прва постава. Играч на првенството е досега. Не знам со кој памет и до тогаш му даваа предност на Педри, уште со Грузија скроз се смени играта кога влезе Дани. Кој и да го земе после првенствово ќе заврши голема работа, огин играч.
Воопшто, поголемото внимание на првенствово е разбирливо кон Јамал и Нико како големи таленти ама тројцава во средина на Шпанија (Родри-Олмо-Руиз) се она што ги прави ниво над другите репрезентации на турниров. Било кој од нив да изберат МВП е заслужено, а буквално е срамота ако не се сите тројца на крај во тим на првенството.