UEFA EURO 2020 - Панини албум со сликички

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Купив 50 сликички. Ниту една дупликат, ама па и ниту една од нашите. Мислам нормална сликичка, иначе ми се паднаа 4 од малечките. Елма, Барди, Пандев и големиот Несторгол.

Има веќе и во м1 киоск.
Каде е овој киоск? Во капиштец блиску до Беверли?

Би требало од утре да го има на повеќе места, не ми се ака до центар пак, плус кола на четири да оставам за во Свет, ептен јанѕа ме јаде дека сум терсене шофер. :D

Би требало од утре да го има на повеќе места, не ми се ака до центар пак, плус кола на четири да оставам за во Свет, ептен јанѕа ме јаде дека сум терсене шофер. :D
Тие тобаката што ги има насекаде претпоставувам се. Знам ги има во Аеродром повеќе и на Водњанска ако не се лажам.

10+1 од нашите после 50 пакетчиња. Само не Гоче. :(

Има на повеќе локации, провеи си кој ти е најблиску :D

По првите 50 пакетчиња, еве што собрав од Македонија. Слабо некако. :unsure:

Прегледај го приврзокот 290456

Прегледај го приврзокот 290457
Ај си ват ју дид дер. :D
Кај мене од десет пакетчиња 3ца наши. Братината Адеми освоен со првото пакетче.
Слика вика превелика. :nesumjas:
Автоматски споено мислење:

Ќеф ми прави плавата боја, али хартијата внатре крш. Тоалетна сум купувал што е подебела од листовите во албумов.

П.С. од 10 пакетчиња еден дупликат ми се падна, Лукаку, па да питам на сите им беше залепен во албумот или 6те сликици што идат се различни со секој албум.

Последно уредено:
Ви љубоморам пред полициски час ја отварам темава, неможам да тркнам да земам... :place:

Само што го земав албумот.
20 луѓе имаше и од нигде никаде се појавува селекторот. :D
Нормално, беше испратен со аплауз, направи слика со сите, се продискутира за евентуалната тактика што ќе ја играме во финале против Франција и културно си застана на ред да си чека да си го купи албумот. :D
Изглеа заедно сме чекале:D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom