Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има опција да се купи албумот и сите сликички одеднаш?
Тимо Вернер да не ти е грешка? Или во чест на промашувањето го додаде во наш тим?По првите 50 пакетчиња, еве што собрав од Македонија. Слабо некако.
Прегледај го приврзокот 290456
Прегледај го приврзокот 290457
Каква грешка? Тимчо е наш!Тимо Вернер да не ти е грешка? Или во чест на промашувањето го додаде во наш тим?![]()
Каде е овој киоск? Во капиштец блиску до Беверли?Има веќе и во м1 киоск.
Тие тобаката што ги има насекаде претпоставувам се. Знам ги има во Аеродром повеќе и на Водњанска ако не се лажам.Каде е овој киоск? Во капиштец блиску до Беверли?
Би требало од утре да го има на повеќе места, не ми се ака до центар пак, плус кола на четири да оставам за во Свет, ептен јанѕа ме јаде дека сум терсене шофер.![]()
Има на повеќе локации, провеи си кој ти е најблискуКаде е овој киоск? Во капиштец блиску до Беверли?
Би требало од утре да го има на повеќе места, не ми се ака до центар пак, плус кола на четири да оставам за во Свет, ептен јанѕа ме јаде дека сум терсене шофер.![]()
Ај си ват ју дид дер.По првите 50 пакетчиња, еве што собрав од Македонија. Слабо некако.
Прегледај го приврзокот 290456
Прегледај го приврзокот 290457
Изглеа заедно сме чекалеСамо што го земав албумот.
20 луѓе имаше и од нигде никаде се појавува селекторот.
Нормално, беше испратен со аплауз, направи слика со сите, се продискутира за евентуалната тактика што ќе ја играме во финале против Франција и културно си застана на ред да си чека да си го купи албумот.![]()