- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.857
- Поени од реакции
- 20.634
Пријатно ме изненадија, не очекував да се мачите толку со нив ама периодов како да ви подзариба машината малку и работите се сменаа.Доста бе ќе ги урочиш аман![]()
Пријатно ме изненадија, не очекував да се мачите толку со нив ама периодов како да ви подзариба машината малку и работите се сменаа.Доста бе ќе ги урочиш аман![]()
ДаЈас можеби не ама членот погоре дефинитивно ги почуди ПСЖ
Со 4:2 продолженија следуваат така ?
Гуд Ебенинг си ги има овие ултра глупи измени. Не знам дали меморијата ме држи добро, ама против Реал имаше некоја ултра глупа измена, извади напаѓач, Кавани чинам, за да пушти играч од средината, и од налет на својата екипа, им ја препушти иницијативата на Реал, и испаднаа на крај.Гуд Ебенинг стварно го извади Рашфорд кога им беше најдобар играч…
FullReplays - Watch Football Full Match Replay and ShowsВечер нема да може да гледам лш, дали има некоја страна што ги прикачува натпреварите одма или некој друг метод да не знае некој?
Шо ќе ти еВечер нема да може да гледам лш, дали има некоја страна што ги прикачува натпреварите одма или некој друг метод да не знае некој?
Затоа што не се сите како тебе да гледаат фудбал од рилсови.Шо ќе ти е![]()
Јас во живо одам да гледам фудбал, на рилсови само Винициус го гледам, оти во живо еднаш ми ја пукна свеста ко ми излезе.Затоа што не се сите како тебе да гледаат фудбал од рилсови.