UEFA Champions League - Season 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И претходно за голот од слободен, голманот реагираше очајно. Алиби парада, реда-ради.
За четвртиот ако не се лажам, дефанзивецот од никаде почна да дрибла на 20 метри од гол, ја загуби топката и Бенфика го зголеми водството.
Не добиле тие пари, не наместиле, туку едноставно ги заболело и не се замарале со второ полувреме. Сепак не е фер однесување.

Стефан вели ПСЖ џогирал после 1:2. Не знам дали е тоа џогирање. Едноставно ако тргнат на трет гол, можат да примат за 2:2 и да останат покуси. Вака, дај што ќе дадеш, три поени и победа, да успееме да ја зачуваме. Тоа што дошле до ситуација вака на крај да се срамотат со гол во гости, тема за друг муабет.
Можеби, меѓутоа претходно примија и 7 од ПСЖ на заебанција, веројатно тоа е квалитетот,али можда и до тоа незамарање во второ полувреме, мада мислам дека со нерешено ќе играа ЛЕ и немаа голема корист од тоа да примаат 6 од Бенфика..

Поголема дилема ми е како ваков тим му даде 2 гола на Јуве, а не примија ниту еден со оглед на последните 2 резултати и очигледниот (не)квалитет

Поголема дилема ми е како ваков тим му даде 2 гола на Јуве, а не примија ниту еден со оглед на последните 2 резултати и очигледниот (не)квалитет
Ако си ги гледал Јуве, не треба да ти е дилема.

Можни противници на Баерн :
Ливерпул , Псж , Милан , Клуб Бриж

Ми мириса мене на Ливерпул или Псж..

Немале лоши играчи и не давале лоши голови овие псж???:D..речиси секое коло најдобар гол.
Браво.
Бдкке.jpg

Без теории на заговор, вреди да се нотира. Дотолку повеќе што одбранава на Макаби при примените голови е трагична.
Ништо не е потрагично од тебе бе Давор4е. Davor4e. dAvoR4e.
:pusigo: под јаворче.

Автоматски споено мислење:

Ренџерс синоќа бутнаа еден "рекорд" - најслаб тим во историјата на ЛШ откако се игра групна фаза. 0 бодови и гол разлика -20.

Пред тоа рекордери беа Динамо Загреб во 2011 со 0 бодови и гол разлика -19.

Toen Ajax wel slachtoffer van de gokmaffia moet zijn geweest - Voetbal  International

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom