UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
ova 11 minuti imalo prodolzenie, a grizman vlegol vo 60ta, dali toa znaci deka otide nad 40 minuti ili kolku i da bea nesakajki i se aktivirase klauzulata? :tvg:
Ili do mrtvata 90ta e i tolku

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.503
ova 11 minuti imalo prodolzenie, a grizman vlegol vo 60ta, dali toa znaci deka otide nad 40 minuti ili kolku i da bea nesakajki i se aktivirase klauzulata? :tvg:
Ili do mrtvata 90ta e i tolku
До 90 важи :)
Гризман од пет натпревари има три гола влегувајќи во 60 минута, си гази батето, не знам шо се резилат Атлетико со клаузулата, сакаат притисок да направат кон Барселона и да ја намалат клаузулата, не попушта Симеоне, на крај кој знае шо ќе испадни.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.226
Поени од реакции
42.971
Клоп е сам крив, место да го шитнеше арнолд и да земе саглам бек, се потпира на тој мочко. За ништо не го бива во одбрана. Го вади само тоа што игра добро напред. Средниот ред го напуни со просеци безвредни играчи. Време му е да си иде.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.491
Реал со ланското финале ги бутна во депресија не им се живее веќе. Не е само Арнолд, никој не се залага веќе, посебно задната линија, да им понудат пензионирање моментално би прифатиле. Само Милнер покажува професионалност и Диаз што пробува да се докаже, другото е без душа.

Тешко Клоп да го преживее ова, не гледам како би ги мотивирал да играат пак., а без него Ливерпул се просечен тим.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.602
Поени од реакции
59.373
На Леверкузен им поништиле гол заради ваков офсајд :pos: :pos: :pos:

"Што ме казнуваш мене што сум возел 55, казнувај ги оние што возат 80."
По правило офсајд си е :D

Иако во вакви ситуации што сакаат тоа ќе прикажат. Еден фрејм поназад играчов можда и нема да е во офсајд, а кај асистентот топката уште ќе му е до нога.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.503
Само јас мислам дека Барселона нема да изгуби од Баерн утре ?
Минимум нерешено ќе извадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom