UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Vilanova
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
ај уше еднаш со рака нека фатат ако се мажи(Евра)

Толку беше. Се издишаа. Или беа изненадени во Барселона од пресингот.

--- надополнето ---

ТОААА!!!!
Чави - Педро

мераци.....5 минути траеше надигрувањето,а потоа се знае што следува - комплетна доминација.......Чави-Педро 1-0 можеби ВДС можеше нешто да стори ....

Ццц тие од УЕФА колку им помагаат на Барса...гол од офсајд за Манчестер (барем така мислам, можеби сум грешка, Гигс ми се виде во офсајд од таа репетицијата) и игра со рака на Евра во 16...

Добро прво полувреме на вимболдон :icon_lol:

Барса оштетена во 1пол. имаше пенал за нив (Евра),а мислам и дека голот на Манчестер не беше регуларен зошто Гигс беше во офсајд :smir:

Ццц тие од УЕФА колку им помагаат на Барса...гол од офсајд за Манчестер (барем така мислам, можеби сум грешка, Гигс ми се виде во офсајд од таа репетицијата) и игра со рака на Евра во 16...

Игра со рака на Евра.. а кај имаше корнер за Барса?

Одличен фудбал, одлично 1 полувреме.

Ауууу тотално ме прееба...ти му збориш за голови и пенали он се жали за корнер.

isto kako pred 2 godini
samo prvite 5 min na mancester,posle barsa ja ima dirigentskata palka :)

Сака да ти каже дека играта со рака беше напраена кога Барса го изведоа тој непостоечки корнер.

не се прај наудрен ако гледаш знаеш за што зборам.. тоа играње со рака произлезе од непостоечки корнер.. така да знам ја шо зборам!

случајно или не имаше само една репетиција,додека од други агли повеќепати беше прикажана акцијата

Ау душички овие Барселона,колку се оштетени :(

Во фудбалот не е важно како дошло, кога доаѓа или се суди или не се суди. Не смее судија да компензира за погрешно досуден корнер. И не ми е тоа поентата, никој од Барса не се ни жалеше. Туку поенатата ми е тие што мадињата ми ги направија цитрони околу УЕФА и Барса што ќе кажат сега?

Абе уживајте во фудбалската претстава не се расправајте за судиските одлуки..како не ви е мака јас не знам..доста Барселона се каде каде подоминантни на теренот па сега и уште судиите му се криви...кулирајте таму и кој да победи ќе биди заслужено!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom