UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро оти цело време ми дава кен нот аксес соп каст сервис? дајте некое чаре ајде :( го бришам, го инсталирам пак и не сака

Добро оти цело време ми дава кен нот аксес соп каст сервис? дајте некое чаре ајде :( го бришам, го инсталирам пак и не сака

rojadirecta.com

имаш стримови и до 2000 kb/s

Стварно, шо е работава.. прв пат го гледам ероров мртов што му е филмот баш сега да не работи :mad:

Ајде поглеајте малце фудбал како играат прави мајстори.....Остајте Сити мутавите

многу се преценувате вие фанови на баерн, бетер од оние на барса станавте

Сити е Шампион на Англија,еквивалентно на тоа Атлетико Мадрид е шампион на Шпанија а не Елче.....[DOUBLEPOST=1413916189][/DOUBLEPOST]

шо ме мислите мене бе милионер?..внук на Мијалков?..што да ставам мајката ми ја изебаа и кладилници и се,денар скршен појќе немам да ти се плукнам и во кладилници и во се...ќе почнам пак на работа да одам бидејќи ова не се издржва...се да му ебам
10580045_1568029243416088_209071581943665236_n.jpg

Еве ви пренос директно. :pos:

Arjen Robben (Bayern) je prošao kroz obranu i precizno zabio uz lijevu stativu. 0:1.
Neymar (Barcelona) je primio odličan pas, izašao jedan na jedan s golmanom i zabio bez problema. Lopta je ušla uz desnu stativu. Ovo je bio prelijep šut.
Loic Remy (Chelsea) je savršeno prošao pokraj 2-3 protivnička igrača i pucao s ruba šesnaesterca, ravno u donji lijevi kut. Prekrasan gol!

пу беееее

кај глеате? дајте нешто шо функционира било флеш,сопкаст,аце итн инттнинтинт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom