UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа Рома ни покажа како треба да игра клуб кој долго време не играл у ЛШ? Да знам утре дали тепаме или не, не за друго.
Сериозен си?
Дечко прво коло игравте против fucking Лудогорец дома и едвај тепавте со пенал во 90та минута. Рома ги треснаа од земја ЦСКА и извадија поволен резултат со Манчестер Сити во една од потешките групи. Кога станува збор за играта, да ви покажаа.
Чекам сеа да ми реплицираш како победа си била победа муабетот во недостиг на аргументи.

Сеа Рома ни покажа како треба да игра клуб кој долго време не играл у ЛШ? Да знам утре дали тепаме или не, не за друго.
Ливерпул е многу послаб од Рома моментално, just sayin

5-1 У прво коло со ЦСКА која видовме денес со Баерн дека не е до толку слаба, и 1-1 на гости со шампионот на Англија, каде што да беше 1-2 немаше да биде уопште незаслужено, чак што више, споредуваш со среќен 50/50 пенал во 93та минута со факинг Лудогорец Разград?

Да.

Дечките играа без пола екипа, дали имаа 3-4 души од прв состав, со пензионери како Кеита и Тоти, некој анонимус на гол и истрошени играчи што играат веќе 3 утакмици во седум дена.
Сити колку и да не се во форма, сепак се актуелни прваци на Англија со состав полн со ѕвезди.

Кога ќе додадеш на тоа дека Сити доаѓа од боговската Премиер Лига, а Рома од селската и во распаѓање Серија А, да, дефинитивно ви покажаа. :)

Затоа досега на сите страни фрчи муабет како Сити никад не ги бивало и никад нема да ги биде у ЛШ. Али добро, двоен аршин е честа појава тука.

Рома и со неколку повредени првотимци, се виде дека е незгодна екипа... имаат желба да играат во Европа, за разлика од Сити кои еве веќе 3-та година си игра курот во ова натпреварување. Знам дека е сеуште рано да се суди, ама мислам дека Рома ќе ја помине групава, додека Сити ќе си остане со онаквото во раце.... овој тим на играчишта, неможе да го најде потребниот рецепт за тоа како треба да се игра во Европа
Друго.... Очекував од Челзи поубедлива победа, на Ајакс се да му ебам, и на Билбао истотака се да им ебам иако не ги играв на ливче... како можат да дозволат да изгубат од факинг Бате Борисов? :facepalm:

Ливерпул е многу послаб од Рома моментално, just sayin

5-1 У прво коло со ЦСКА која видовме денес со Баерн дека не е до толку слаба, и 1-1 на гости со шампионот на Англија, каде што да беше 1-2 немаше да биде уопште незаслужено, чак што више, споредуваш со среќен 50/50 пенал во 93та минута со факинг Лудогорец Разград?
bidi realen za City imase uste 2 penala pokraj prviot

Мене ова со ПСЖ и Барса не ми е јасно како успеа ПСЖ 3 гола да им даде.

ПСЖ ги следам во Француско, мизерија ебате, по еден гол даваат на смешни екипи дури и со Ибрахимовиќ, овде 3 им учукаа на Барса која чинам немаше примено гол до овој меч, а играа без Ибра и Лавеци.:facepalm:

Оди најди им нзс.

Не е иста мотивација во ЛШ и во домашно првенство против Тулуз кое секако ќе го освојат на крај.

п.с сега гледам на вестиве на МТВ катастрофа најголема, минатогодишниот финалист во ЛШ изгубил од Бате вчера :vozbud: а Матуди како го кажа :cuc:

Озбилно, во ЛШ како и да е ете победија со Барса
А во Француското секое коло не паѓат на спортска :facepalm:

Uste ne go naucivte Schalke pod Keller? Posle vazna pobeda ide blamaza i obratno. Zatoa i nemozat da go odpustat Keller, tamam ko ke mislis deka treba da go odpustas negovite tepaat vo vazen mec (Liga, LS).

Uste ne go naucivte Schalke pod Keller? Posle vazna pobeda ide blamaza i obratno. Zatoa i nemozat da go odpustat Keller, tamam ko ke mislis deka treba da go odpustas negovite tepaat vo vazen mec (Liga, LS).
Со Дортмунд победија, со Баерн нерешено, со Челзи нагости нерешено
А другите утакмици со мали тимој кај шо ги пишиме на спортска, насекое или нерешено или губат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom