UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е шеширот туку заменувањето на Бенатиа, според мене.
Тоа драстично им ги намалува шансите иако веднаш најдоа замена за него.
Шитнаа најдобар дефанзивец 5-6 дена пред почеток на сезона.

Сега за сега типувам на Баерн и Челси како најкомплетни екипи.
Реал, Барса и Сити ми се тука негде до полуфинале.
Ама највеќе сум изненаден од шампионите, зошто ги дадоа најдобрите 2ца (фала од се срце за Ангел), па ради тоа не знам дали и колку крос и хамес ќе ги заменат.
Поздрав од дијаспората.

Леле навијачи на Јунајтед тука мислиш им дале вајлд карта за у ЛШ :pos:

Боси екипи има еден куп со лопата да ги риниш...фалат Манчестер, Милан и Интер :(

Милан фалел:pos: Или па кој Милан поточно, да не мислеше на овој од последниве сезони, со Мунтари ко најкреативен играч у тимо :drk:

Нисан место Форд ќе биде спонзор од годинава изгледа.

Плејстејшн ги има ли уште по рекламите? И Мастеркард? Исто и Хајнекен е место Амстел. Поубави беа рекламите порано. :(

Богами рекламите повеќе фалат отколку Милан или Обединетите

Плејстејшн ги има ли уште по рекламите? И Мастеркард? Исто и Хајнекен е место Амстел. Поубави беа рекламите порано. :(
Супер се рекламите, замисли си нешто вакво да ти стават пред почеток на утакмица...

Милан фалел:pos: Или па кој Милан поточно, да не мислеше на овој од последниве сезони, со Мунтари ко најкреативен играч у тимо :drk:
Е добро де сега, се знае дека екипиве не се на ниво од минатите години и заслужено отсуствуваат, нема тука што. Мене на пример ми фали Милан со Шевченко, Кака, Руи Коста, Интер со Мурињо, Снајдер, Манчестер со Роналдо...и тн.. ама тоа е, времињата се менуваат, па така и тимовите, за жал...

Муабетите 'фали [random] екипа во ЛШ' или 'што бараат овие, на нивно место требаше да бидат други' ми се најјаки. Ги има на почетокот на секоја нова сезона од ЛШ. :D
Шо има некој да фали, или незаслужено да е таму. Едноставно, кој заслужил, ќе игра. Кој не, ќе чека наредна сезона.

со ова што сакате големи тимови по дифолт, значи не сакате македонски тим некад да дојде до ЛШ. А да дојде, ќе се потепате за карти за на Филип Втори. Кој заслужил, се пласирал, кој не, не и тоа е. Ок, освен на Легија тоа што и го направија. (n)

Незнам дали е напишано ама сакаат од догодина 8те носители да бидат шампионот од предходната година во ЛШ плус 7те шампиони на најдобрите 7 лиги во европа.

1. Шпанија
2. Англија
3. Германија
4. Португалија
5. Италија
6. Русија
7. Франција

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom