UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Не заебавај Марсеј,Олимпијакос и Дортмунд ... :)
Од Олимпијакос имате сигурни 6 бода,од Марсеј и Дортмунд имате минимум 6 бода и ете ти ги 12 бода доволни за 1/8 финале.
Е сега ако мислите дека неможете против Дортмунд и Марсеј тогаѓ стварно незнам што барате во ЛШ.
не ги потценувај толку Дортмунд...моментално според формата и игрите за Арсенал се класа...

melanie-winiger-2009-8-28-7-13-3.jpg

:love:

у-лала, како би и го стегнал :icon_mrgr:

Некој да не очекуваше Чави или Роналдо да ја освои наградата? :D

Милан и барса сигурни во 1/8 за интер,манчестер стварно е големо изнендување што им се паднаа мувла екипиo_O,група Г не ја ни гледам Челзи и Реал нема така лесно да поминат ама ќе поминат(ваљда)и група А кај што Наполи и Сити одат понатаму,на Виљареал доста им е и Лига Европа. :)

Нити Ајакс нити Лион немаат сила за да му парираат на Реал. Динамо можеби :icon_lol:

Среќа Милан што се падна со UEFAlona у група

Group H (Unicef Group)

Barcelona

AC Milan

BATE

Plzen

Јас па не знам што воопшто се замарате со оваа гррупна фаза кога се знае кој ќе поминат понатаму во осминафиналето...после февруари е она атрактивното во ЛШ и каде фановите помеѓу себе се рчкаат:D

Кој ќе помине од А?

Манчестер како по обичај боза група, Челзи ќе има нервирање, Баерн со Сити, Виљареал и Наполи група на смрта, Барса со Милан ќе биде јако, Порто најдосадна група, Арсенал исто како по обичај боза група, Реал им фалаше уште Милан да им се паднеше у група, па иста група како и лани со Милан и Ајакс ... Интер у лесна група такоџе.

ПС. Идеме у Загреб да се испоштуеме со Жозета. :vozbud:

Валенсија и Челзи идат даље од Е за другите шо сака нека биде....:cool:

Не заебавај Марсеј,Олимпијакос и Дортмунд ... :)
Од Олимпијакос имате сигурни 6 бода,од Марсеј и Дортмунд имате минимум 6 бода и ете ти ги 12 бода доволни за 1/8 финале.
Е сега ако мислите дека неможете против Дортмунд и Марсеј тогаѓ стварно незнам што барате во ЛШ.
а милан нема сигурни бодови со бате и плзен? :tapp: вашата група е полесна , сигурни сте и вие и барса ,другиве две екипи се гној

Нели имаше и за најдобар тим од минатата сезона бе ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom