UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
југотонрозеверодватобако или на касата на универзална

он. фина ждрепка горе-доле.

Оние Барса да може Ренова да им се падне па ако не .. Како и да е Тотенхем до крај !

Ејјјј, ама фраер испадна еј, како ме заеба еј да си ибеш векот да си ебеш. Чекај да одам да испаднам од собава, да се изнасмеам и ќе дојдам пак на компјутер. Почекај ме 1 секунда само.

Многу неславно ке биде избркан Мурињо од Реал.

1.Елиминиран од Барса во ЛШ.

2.Елиминиран, т.е. победен на Копа дел Реј од Барса.

3.Примера второ место, прво место Барса.

Вакво неславно заминување никој тренер немал, од најголемиот непријател елиминиран/победен од/во секој фронт.

1. Елиминиран од Тотенхем во ЛШ или елиминарн во финале на ЛШ

2. Победник во Копа дел Реј

3. исто ко твоето

и дури ако замине, нема да биде понеславно од Бенитез. :icon_lol:
И ако сакам сеа да земам карта, од каде може да земеш?

На црно... за едно 6 пати поголема цена :)

Вие играјте си мајтап ама Бенитез си замина како господин...освои светска титула со Интер против Мамзембе:pos: и фино поштено го напушти клубот сметајќи дека постигнал успех:tv:

Многу неславно ке биде избркан Мурињо од Реал.

Елиминиран од Барса во ЛШ.

Елиминиран, т.е. победен на Копа дел Реј од Барса.

Примера второ место, прво место Барса.

Вакво неславно заминување никој тренер немал, од најголемиот непријател елиминиран/победен од/во секој фронт.
cul te gospod
ako seto ova ispadne vaka duri togas sum siguren deka ke go jadam banot za dolgo vreme od forumot :)

Шо ти се вика технологија, људиве добиа шанса да идат у иднината. Сигурно си многу богат, чим си можел да дозволиш таков луксуз.

Ехх, кога би знаел како е. Доста со ниско-иронични постови, дадов мое гледање на работите, не пишав дека со временска машина сум бил па сум видел, едноставно така јас мислам дека ке се случи. Крај. Ти сигурно си имаш друго мислење чим не се согласуваш со моево, и што сега, и ти си имаш своја временска машина за да имаш свое мислење?

1. Елиминиран од Тотенхем во ЛШ или елиминарн во финале на ЛШ

2. Победник во Копа дел Реј

3. исто ко твоето

Што знам, нема да е исто во никој случај, ние навивачите и не бевме толку по Рафа па да ни дојде како шок, освен Бенеамата, тој ке умреше за малце :)

cul te gospod
ako seto ova ispadne vaka duri togas sum siguren deka ke go jadam banot za dolgo vreme od forumot :)

Не посакав ова де, така си мислам, реално според мене ова ке се случи, Барса од Реал е посилна екипа, и плус го имаат Меси, кој и во Милан или Јуве да оди, ке ги прави супер-силни екипи. Реал го има Кики, кој е добар играч, онака многу добар, ама само толку, не е дури ни блиску Озил, ама Озил не менува женски секоја недела, и не оди си Ким Кардашиан или Парис Хилтон, а овој (кики) само заради тоа е таму каде што е сега.

Реал и Тотенхем, двата дебитанти во 1/4 финалето

Па во сезоната 2003/2004 Реал М не игра во 1/4 финале, Монако не игра 1/4 одма се пласира во 1/2 бидејќи Реал М е сега дебитант, во сезоната 2001/2002 немаше шампион бидејќи Реал М сега е дебитант во 1/4 на лигата на шампиони, итн!!!

Другар, после таква група да ви се паднеше и у 1/8 финале некој позабеган ко лани Штудгарт ќе беше претеризам. Ја имате среќата у ждрепкиве.

А Реал не дека немал среќа, туку немал можност да биде у оваа ждрепка. :icon_lol:

Ако ако нека паднеше,немаше да го повториме ждребот хехе,ама се лажиш,тое е среќа,ја нема секоја година иста екипа....а Реал и тоа многу повеќе од среќата има годинава,после толку време помина ама кифли му паднаа за ручек :) ...

Па во сезоната 2003/2004 Реал М не игра во 1/4 финале, Монако не игра 1/4 одма се пласира во 1/2 бидејќи Реал М е сега дебитант, во сезоната 2001/2002 немаше шампион бидејќи Реал М сега е дебитант во 1/4 на лигата на шампиони, итн!!!

Тркни до библиотека и побарај ја: Хумор на 1001 начин.....ќе ти помогне за полесно да го живееш животов.
П.С. Талахасе од кога ти со македонска подршка?? Нешто болен да не си?? :)

Не посакав ова де, така си мислам, реално според мене ова ке се случи, Барса од Реал е посилна екипа, и плус го имаат Меси, кој и во Милан или Јуве да оди, ке ги прави супер-силни екипи. Реал го има Кики, кој е добар играч, онака многу добар, ама само толку, не е дури ни блиску Озил, ама Озил не менува женски секоја недела, и не оди си Ким Кардашиан или Парис Хилтон, а овој (кики) само заради тоа е таму каде што е сега.

Исто ко репрезентацијана што ја прави супер-силна... Абе растураат Аргентинцине :pos:

Исто ко репрезентацијана што ја прави супер-силна... Абе растураат Аргентинцине :pos:

Не можам да верувам дека ги оспоруваш квалитетите на еден Меси.Стварно си бил за греота...

Не се оспорува нешто што го виде и сеуште го гледа цел свет.

И ова цел свет го виде,нели?

Иначе точно е дека Меси беше прилично слаб на изминатово Светско,но тоа не значи ама баш ништо.Еве на пример Милер беше еден од најјаките играчи на првенството.И сега тој е подобар од Меси затоа што дал 5-6 гола,а овој не дал ниеден?

(да не се разбереме погрешно,Милер го зедов за пример само.Иначе ѕверка од играч е).

Све ок со клипов, али ко шо видов 90% од головите се за Барселона, а јас реплицирав на тврдење кое вели дека тој каде и да игра екипата ја прави супер-силна. Вас дечиња ве учат на училиште да читате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom