UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како и да е,сигурен сум дека ќе гледаме одличен фудбал кога ќе играат Челзи и Манчестер.Вистински празник за очи ќе биде.
Само молам Бога да не се падне некој судија ко Еткинсон,Овребо и остали платени го*на и да ги усере утакмиците.

Но,и да отпадне Челзи од Манчестер јас ќе сакам тие да освојат ЛШ.Барем да биде англиска екипа(добро,може и Реал) :))

Нас не шитна? :)

E како по навика не добивало големо име ? А што беше Арсенал ?Оваа година вие сте тие кои имаат голема среќа со ждрепките,Лион и Тотенхем....

Другар, после таква група да ви се паднеше и у 1/8 финале некој позабеган ко лани Штудгарт ќе беше претеризам. Ја имате среќата у ждрепкиве.

А Реал не дека немал среќа, туку немал можност да биде у оваа ждрепка. :icon_lol:

Реал и Тотенхем, двата дебитанти во 1/4 финалето

А да ве прашам општо што се фаќате одма на Барса им се падна лесен противник нас не на овија вака на нас онака???
Па тоа е ждрепка и може секој со секого да падне.
И на Интер му се падна лесен противник, зош никој не јаде гомна за Интер?
Имате сраф од Барса или имате некакви комплекси???
Ако имате нешто слободно кажете.
Подолго време влегувам на форумов и само читам ама стварно не сте за читање, Барса вака Барса така, остајте Барса гледајтеси вашите клубови.

На Барса пред 2 Години им се падна Вака :
Лион во Осмина Финале, Баерн во Четврт Финале, Челзи во Полу Финале, Манчестер во Финале. Од овие колку што можам да кажам нема лесен противник.

На Барса пред 1 Година им се падна Вака :
Штутгард во Осмина Финале, Арсенал во Четврт Финале, Интер во Полу Финале, Од овие за полесен го сметам само Штутгард.

На Барса годинава им се падна Вака :
Арсенал во Осмина Финале, Шахтјор во Четврт Финале.

Не разбирам зошто некојси навијачи на Реал или Интер и други (Реал и Интер ги цитирав зато што најмногу навијачи од тие клубови ја хејтаат Барса), сакаат секогаш Барса да одпадне и нонстоп даваат некои лоши мислења дека Барса играла срање судиите им помагале и ред други работи.

И јас разбирам навивам за Барса ја хејтам Реал, Челзи... ама реалноста си е реалност никогаш не сум пишал Реал вака реал така, или пак Челзи вака челзи така, не ме ни интересира.

Оставетеја Барса на мира ич да не ве боли к** кој ни се паднал што ни се паднал и како ни се паднал, како нас што ние воопшто не се интересираме за вашите омилени клубови, така и вие.

Многу неславно ке биде избркан Мурињо од Реал.

Елиминиран од Барса во ЛШ.

Елиминиран, т.е. победен на Копа дел Реј од Барса.

Примера второ место, прво место Барса.

Вакво неславно заминување никој тренер немал, од најголемиот непријател елиминиран/победен од/во секој фронт.

Зашо мислам дека Реал ќе го јадат стапот?:raz:

Зашо добивам од минута во минута на оптимизам??:):):)
Прее дури мислев дека ќе отпаднеме, сега сум скоро сигурен во лесен пласман во 1/2 финалето.
Изгледа ипак треба да излезам уше сега да дрмнам една, две, три, четири..... дупли.

Интересни дуели ќе има полуфинале Барса-Реал и Манчестер-Интер.

Или не смеам да пишам во темава? :(

Многу неславно ке биде избркан Мурињо од Реал.

Елиминиран од Барса во ЛШ.

Елиминиран, т.е. победен на Копа дел Реј од Барса.

Примера второ место, прво место Барса.

Вакво неславно заминување никој тренер немал, од најголемиот непријател елиминиран/победен од/во секој фронт.

Шо ти се вика технологија, људиве добиа шанса да идат у иднината. Сигурно си многу богат, чим си можел да дозволиш таков луксуз.

Боби[Мкд];4162885 напиша:
Интересни дуели ќе има полуфинале Барса-Реал и Манчестер-Интер.

Или не смеам да пишам во темава? :(

Којзнае кој коплекс го имаш од Интер и Италија у моментов. :pos2:

--- надополнето ---

Уште 45 минути има кој сака да нарача билети од уефа.ком.

http://en.uefa.com/uefachampionsleague/final/tickets/index.html

За финалето ова?

И ако сакам сеа да земам карта, од каде може да земеш?

југотонрозеверодватобако или на касата на универзална

он. фина ждрепка горе-доле.

Оние Барса да може Ренова да им се падне па ако не .. Како и да е Тотенхем до крај !

југотонрозеверодватобако или на касата на универзална

он. фина ждрепка горе-доле.

Оние Барса да може Ренова да им се падне па ако не .. Како и да е Тотенхем до крај !

1/4 им е крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom