UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Големите? За Платини и Јувентус е голем, иако моментално е многу мал.
Што да им прави Платини кога не можат ни да се пласираат во ЛШ. А за ЛЕ ги заболе Италијаните, и тоа го пишувам пред да почне ЛЕ за да не испаднат муабети.

И смешно станува тоа Платини па Платини... многу поголеми има од него, луѓето со КЕШ, луѓето кои прават невидени пари од фудбалот... спонзорства, тв права, медиуми... сите кои имаат влијание врз УЕФА и ФИФА. Ако не е Платини, ќе биде некој друг наместо него.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.317
Поени од реакции
8.313
Како да видам кој како гласал на анкетата ?и јас не знам дали гласав и ако гласав за кој :tapp:
инаку финале според мене ќе игра Тот"нем шо вика филе :nesvest:
Точно сум гласал од целиот форум само јас за тотенхем :vozbud:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Се случува на неколку сезони изненадување,не гледам зошто не би било тоа оваа сезона :toe:
Има екипи кои знаат да изненадат оваа сезона,со малку среќа во жерпката да догураат и до финалето,а во него ништо не се знае...
Да да, ништо Реал да изненади годинава. Мислим дека имаат добар состав и тренер :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Германија против Интер му доаѓа ова бе брааааааааааат :tv:

Која беда чоече , да им го вади гзот екипа шо не ја сматраат за итаљанска :tv:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Досаден натпревар и искрено разочаран сум од двете екипи. Очекував Тотенхем дома да игра многу поенергично и да се обиде да постигне погодок, но не видов 3 асални паса да сврзат меѓу себе. И не можам со зборови да го изразам мојот презир кон Крауч, не знам зошто е тој играч толку форсиран ама ај. Покрај него златен Дефо да го имаш во тим и да не го играш.

Милан од друга страна имаше повеќе шанси и можеби заслужи продолженија, но сепак очекував во финишот малку повеќе да се отворат да одат на се или ништо. Сепак немаа клупа за ваков дуел, а и Ибра си ја потврди својата традиција на вакви дуели каде никогаш нема ништо направено.

За другиот натпревар, искрено очекував да помине Валенсија, а Шалке ми е многу бош екипа годинава, до максимум непредвидлива, но мислам дека 1/4 финале ќе им биде максимум.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
морав :smir:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/ccoef2011.html

веке работава не е германија против италија туку италија против португалија и франција
4-5-6 место не прави разлика. Исто е 3+3 со тоа што Италија има последна шанса наредната година да го поправи коефициентот. А и овие што си ги постирал се само за оваа година.

И не знам каква сатисфакција може да ти претставуваат овие коефициенти кога ќе погледнеш наназад последниве 10 години 3 пати италијански тим ја освоил ЛШ од кој 2 пати во последните 5 години. Годинава англиска екипа редно е да освои после дебаклот од лани во кој немаа ниту еден полуфиналист

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Читам тука, Шахтјор ги вбројувате во послабите екипи во оваа фаза во ЛШ... на име да, се слаби, но сум уверен дека било кој тим да им се падне (зборам од овие класа-тимови, Барса, Челзи, Манчестер Јунајтед, Интер, доколку поминат последните три :)) дека ќе имаат неверојатно тешка задача, посебно на нивни стадион... мислам дека тие би биле потенцијално изненадување во ЛШ оваа година...

П.С. Не дај Боже само да се паднат Шалке - Шахтјор, една од нив би била 1/2 финалист, што е многу лоша опција :tv:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ќе се стопли времево. Губат секаква предност што им ја нуди тоа ладно украинско време:tv:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Каков Милан. Баерн и Интер се класа погоре од Милан и затоа одпаѓајнето од Тотенхем ич не ме чуди. Жалосно до каде стигна Милан, да не беше Ибра и во Италија ништо не ќе правеа. Вака им иде ко шминка демек не сме толку лоши пошто сме први во Италија. Така и Баерн мислеше годинава не сме толку лоши пошто бевме во финале и освојиме двата Германски титули но им се врати тоа годинава во Германија ама касно се сетија. Истото ќе беше со Милан но ете Ибра е цар во Италија.
Како тоа Интер и Баерн се за класа погоре од Милан ? Што е тоа што го имаат што се за класа погоре ? А тоа жалосно е што Милан до каде стигнал тек наредната година што сакам да се паднат со тој тимот што ти е во потпис па да се чудиш што е Милан и кој е Милан. Овој Милан годинава нит има капацитет да стигне далеку во ЛШ нит па имаа тенденција да го направат тоа + дефецитот на играчи и повреди си го направија своето.

А се надевам ќе ми дадеш одговор на тој коментар како тоа тие два тима се класа погоре од Милан ; /

И само да додадам нешто честики за Тотнам , и нешто како за споредба само во 2009та Тоттнам има потрошено повеќе од 100м еура за трансвери и играчи па сие вие уште мислете си дека Тотнам туку така го победи Милан. Ова е година во Милан во која работите конечно идат како што треба, а тек од наредната ќе гледаш еден кадерен Милан да се носи рамо до рамо со најдобрите од Европа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Тоа е тоа. Али паметен е Реднап изигра 3-3 у ПЛ, Алегри мислеше дека лесно ќе ги поминат и се деси тоа што се деси.
Ги наведнаја главете, опашката меѓу нозе, запалија патикете и киднаја за Милано :icon_lol:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Да да, ништо Реал да изненади годинава. Мислим дека имаат добар состав и тренер :D
Ти имам кажано тебе и порано, доцна е да седиш до 1 после полноќ. Спијај одмарај.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Тоа е тоа. Али паметен е Реднап изигра 3-3 у ПЛ, Алегри мислеше дека лесно ќе ги поминат и се деси тоа што се деси.
Ги наведнаја главете, опашката меѓу нозе, запалија патикете и киднаја за Милано :icon_lol:
Изглеа Тасоти си допишува со нас на форумов чим дечково знаеш што мислел Алегри ...

Kajgana Shop

На врв Bottom