UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Интересно, оваа година Селтик нема да го гледаме во ЛШ, најверојатно :)

B

boki10messi

Гостин
Ајакс бре?!?!?! Што направија!!:toe:
Него изгледа и Партизан ќе оди до Плеј оф.

--- надополнето ---

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па и очекувано излегоа резултативе од првите натпревари.Единствено Ајакс потфрли па ќе треба да тепа на гости.Браво за Партизан истотака и Динамо има големи шанси.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не знам зошто толку очекувавте од Ајакс? Кога видов 1@1,35 се изнасмејав.
Ајакс често знаел да киксне во Европа (римембр Динамо), а Грците имаат и повеќе од солиден тим. Сега ќе играат пред својата фанатична публика, па очекувам да испадне Ајакс. Драго ми е и за Брага, овој Селтик ми е најдосаден клуб.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

--- надополнето ---

Не знам колку си запознаен со грчката лига уопште ама Паок има супер тим!
Оваа година го победија Панатинаикос и 2-3 пати Олимпијакос,значи сосема добра екипа,пред своја публика во реваншот очекувам да поминат понатака.
Другиве резултати се пак некако очекувани.
Јас највеќе сум разочаран од Дебрецин,не само што ме бутнаа на спортска :) ,туку ниедна шанса не направија,како против Барса да играа ебате,Базел како од шала прима по 2-3 гола од Белинцона и компанија овие ни шанса не направија,очигледно дупки тешки се.

B

boki10messi

Гостин
Не знам колку си запознаен со грчката лига уопште ама Паок има супер тим!
Оваа година го победија Панатинаикос и 2-3 пати Олимпијакос,значи сосема добра екипа,пред своја публика во реваншот очекувам да поминат понатака.
Другиве резултати се пак некако очекувани.
Јас највеќе сум разочаран од Дебрецин,не само што ме бутнаа на спортска :) ,туку ниедна шанса не направија,како против Барса да играа ебате,Базел како од шала прима по 2-3 гола од Белинцона и компанија овие ни шанса не направија,очигледно дупки тешки се.
Појма немам каков тим имаат сега Паок, ама знам оти пред тие нивни одлични навивачи, играчите на Ајакс има да паднат на колена. :)

F

fantomX

Гостин
Интересно, оваа година Селтик нема да го гледаме во ЛШ, најверојатно :)
Ко лани да го гледавме. :icon_bigg
Менаџер ко Мубреј, директно донесен од втора англиска лига - па каква бре Лига на Шампиони....

А

Анноун

Гостин
шкотските тимови тонат ли тонат . заради големите неуспеси во европа , оддогодина директното место во лш им го зема белгија . лани ренџерси изгубија 4 према 1 дома од униреа . селтик се виде вчера што можат , џабе се спремаа ( или се изморија , како сакате ) во америка .

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да,последниве години во голема криза се шкотските тимови.Ренџерс го изеде до немајкаде по групи во лига на шампиони,Селтик еве од Брага 3-0 изгубија,слаби се накако последниве години,се повеќе без нив се навикнуваме,иако морам да признаам ми е жал поради тоа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.860
Абе, а не ли би било добро да се стави анкета??

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.860
Да ги клам сите во анкетата, соси квалификационо коло?
Па се знае кои екипи треба да се во анкетата, а колку што знам тие дирек у групна фаза играат. :) Ама ај, ти си знаеш.. Ќе почекаме до 2х август..

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Динамо Загреб е една од најстабилните екипи на балканот моментално, сигурное најдобра од поранешните Југословенски. Имаат млад и надежен тим, имаат и пари(секоја година продаваат по еден играч). Очекувам да стигнат до групите и да заебат некој тим од вториот шешир.

Kajgana Shop

На врв Bottom