vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
не е фер кон Мајорка,или сите исфрли ги или никого.Да се исфрлуваа така екипи,ќе го намалеа бројот на екипи од 32,на 16:tv:
не е фер кон Мајорка,или сите исфрли ги или никого.Да се исфрлуваа така екипи,ќе го намалеа бројот на екипи од 32,на 16:tv:
Не знам колку си запознаен со грчката лига уопште ама Паок има супер тим!Ајакс бре?!?!?! Што направија!!
Него изгледа и Партизан ќе оди до Плеј оф.
--- надополнето ---
Ајакс бре?!?!?! Што направија!!
Него изгледа и Партизан ќе оди до Плеј оф.
Појма немам каков тим имаат сега Паок, ама знам оти пред тие нивни одлични навивачи, играчите на Ајакс има да паднат на колена.Не знам колку си запознаен со грчката лига уопште ама Паок има супер тим!
Оваа година го победија Панатинаикос и 2-3 пати Олимпијакос,значи сосема добра екипа,пред своја публика во реваншот очекувам да поминат понатака.
Другиве резултати се пак некако очекувани.
Јас највеќе сум разочаран од Дебрецин,не само што ме бутнаа на спортска ,туку ниедна шанса не направија,како против Барса да играа ебате,Базел како од шала прима по 2-3 гола од Белинцона и компанија овие ни шанса не направија,очигледно дупки тешки се.
Ко лани да го гледавме. :icon_biggИнтересно, оваа година Селтик нема да го гледаме во ЛШ, најверојатно
Да ги клам сите во анкетата, соси квалификационо коло?Абе, а не ли би било добро да се стави анкета??
Па се знае кои екипи треба да се во анкетата, а колку што знам тие дирек у групна фаза играат. Ама ај, ти си знаеш.. Ќе почекаме до 2х август..Да ги клам сите во анкетата, соси квалификационо коло?
Можеш да ги ставиш фаворититеДа ги клам сите во анкетата, соси квалификационо коло?