- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
абе чим гоче вака вика,не е потребна дискусија понатаму може кључ темаваmalku kazna mu opnale na preveduvacot![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
абе чим гоче вака вика,не е потребна дискусија понатаму може кључ темаваmalku kazna mu opnale na preveduvacot![]()
Имаш право, тој е милениче на УЕФА, она да не беше, тој ќе си останеше во Порто... ни Куп на УЕФА немаше да освои... све е тоа нејзино масло! А он како и враќа??? Па уште и уницеф го вреѓа цццц.. требаше не 5, 10 меча суспензија да му дадат.А што мислиш ти,да не беше УЕФА Мурињо ќе беше ова што е денес?Ќе земеше току голема плата колку што зема денес?Ах да,ќе беше тренер,ама во нашава лига...
Нц...изгледа не ме разбираш што сакам да ти кажам.Човекот е тренер,фудбалски тренер.Уефа е главната организација за фудбал во Европа.Ако Уефа немаше да организира Лига на Шампиони,Мурињо не ќе беше тоа што е сега и не ќе земеше толку голема плата од РМ.Ако немаше ЛШ и ако Реал М играше само во Ла Лига тогаш најверојатно Мурињо ќе имаше плата 10 пати помалце,ме разбираш што сакам да ти кажам?Плус, Уефа можи без Мурињо ама Мурињо не можи без Уефа.Затоа не можи да дозволи Уефа такви работи...Се надевам ме разбра...Имаш право, тој е милениче на УЕФА, она да не беше, тој ќе си останеше во Порто... ни Куп на УЕФА немаше да освои... све е тоа нејзино масло! А он како и враќа??? Па уште и уницеф го вреѓа цццц.. требаше не 5, 10 меча суспензија да му дадат.
ne veruvam da e tolku pameten i da ja izmisleИ што ако не постоела УЕФА, па Мурињо ќе измислел Лига на Шампиони.
Боби[Мкд];4262565 напиша:
Ѕверка, оваа е ќерката значит на кројф ? :pos2:Боби[Мкд];4262565 напиша:
Значи по ова што викаш да очекуваме наскоро некој да глуми против вас и да ве тепа со судии !?Поранешен португалски судија излезе со видео дека бил поткупен од Порто на Мурињо, во повеќе од една сезона, и дури ги наброја мечевите. Се очекува прес конференција на Мурињо да одговори por que? Кармата е страшна работа...еден ден јадеш го*на, другиот ден има докази против тебе за она за што си јадел го*на.