- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 2
Дали сте биле некаде на екскурзија во странство?
Ме интересира каде сте биле,колку пари,колку дена и сл.?
Ме интересира каде сте биле,колку пари,колку дена и сл.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Минатата година не носеа во Софија, Банско, Боровец, убаво поминавме иако се тоа е веќе видено.
Кај нас екскурзиите (ЈБТ)
прв пут слушам од средно некој да организира зимски ексурзии за БОРОВЕЦ??? :wtf:
изглеа вие Џејбити сте кеш флоу таму а :pos2:
Да, бевме лани. Емотивно сум врзана за БоровецИ оваа година ги носеа, ама убаво беше, ја очекував бугарски стандард низ соба глувци да ни шетаат. Испадна дека е хотелот со 4 ѕвезди и е преубаво, дури и музика имавме во вецето.
Е сеа кеш флоу... Сите го сметаат ЈБТ за елита, уствари е трагедија. Ни се расипаа денес компјутерите, викаат немало школото пари за да плати да ги поправат.
Да, бевме лани. Емотивно сум врзана за БоровецИ оваа година ги носеа, ама убаво беше, ја очекував бугарски стандард низ соба глувци да ни шетаат. Испадна дека е хотелот со 4 ѕвезди и е преубаво, дури и музика имавме во вецето.
Е сеа кеш флоу... Сите го сметаат ЈБТ за елита, уствари е трагедија. Ни се расипаа денес компјутерите, викаат немало школото пари за да плати да ги поправат.
сакам да кажам дека не сегде се праат секоја година ексурзии со престој од 4,5,6 дена..
родителите на децата шо учат таму се со малце повисок стандард од просечниот, а не дека Џејбити како школо е нешто посебно.. .
и во сите други средни школи би се праеле по 2-3 ексурзии годишно доколку туторите би можеле да си приуштат..
за елита неможе да се збори меѓу државниве бидејќи сите се исто срање, само шупаци неизделкани си ги величат школите од кај потекнуваат... за мене елита у прав смисол на зборот претставува "Јаха Кемал" :wink:
Хотел Лион.Ако мислиш на тој хотел ондак е ѕверски хотелот.
Иначе не беше зимно време туку беше во октомври и ко за баксуз тоа беше најладната недела од октомври до декември.Али бо хотелот сауна.Хотелот екстра е сеа видиш многу беше добро бегањето во соби.На одредено време се гаси светлото во ходник и се пали кога чим стапнеш.А е изгаснато се знае дека нема никој.Ем и полесно идеше работата со огледало.
Е тек сум прва и одма не однесоа во странство во втора бог знае кај ќе идеме.