штета шо ги изгубив негде фотките од екскурзијата моја задња..
еден другар играше пред бањање умотан со пешкир.. на маса
ја си ја изгорев маицата со пура.. после ја догорев со.. такво де.. цигаре
друг другар скрши ПРОЗОР ЦЕЛ.. пошто у бугарија нели едвај чекаат да те репнат, криеше срчи позад хотел таму у џбунои, и тоа у три сабајле, сите напушени, опиени, некои се ебат, некои умреле..
у друга соба КРШЕА ФЛАШИ ОД ЅИД И НАПРАИЈА НА ТОЛКАААААВИ РУПИ У ЅИДОТ и платија кузнае колку левои штета..
ја се накурчив и за да ми сменат музика, односно да ми обрати пажња малце пуштачот на музика акнав флаша од земја.. ама сабајлето си исчистив..
доле у тоа салата под дејство на ЦЕЦА СРАЊЕТО ГАДНО ФОЛК искршија еден тон флаши, срчи до колена, некои од ПРЕДМЕТИ ГИ КРШЕА, не знам како не почнаа од глаа да си ги маваат..
се испуши немерено грас.. алкохол, ја не знам, а па тоа професорите коа се начукаа.. крај, абе земале пет професорки ПО МАСИ нешо, се соблакаат се чепатат, АБЕ ОД СЕЛО, ОНАКВО ПЛАНИНСКО, ОКОЛУ НЕГО ШУМА У РАДИУС ОД 10 КМ, ОД ТАКВО СЕЛО ДА БЕА НЕМАШЕ ТАКА ДА СЕ ПОНАШААТ, МИСЛАМ, ФОЛК ЧОЕЧЕ, ХАРДКОР, И ТОА ПЕТ ПЕСНИ НА РИПИТ - ги научив, нисам преживео, пази скиме спаваш, пази кај сереш.. онака СРАЊЕ музика..
у автобус, коа требаше да се трезни чоек и да дремне, ПАК СРПСКОТО.. да ти се посерам у српското.. па коа изнакупија ефтини гергана дискови, леле, крај..
и така, сите среќни и весели у недела вечер дома, и у понеделник никој на школо..
хедонизам, какво образование.
али најмерак е да се караш со професори и утре да не се сеќава професорот

)))))))))))