Ученички екскурзии

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување

Какви се (повеќедневните) екскурзии денес?

• Наставно-образовни

Гласови: 9 8,7%
  • Неколку дневен одмор (sex&drugs&rock and roll)

Гласови: 95 91,3%

• Вкупно гласачи
    104
Duffy......Абе многу си песимист.....доста цело време нема да идеме, ако идеме, не ни даваат....дај малку мрдни...ако не ви даваат ќе се организирате и ќе си го барате тоа што ве следува.
нас у трта средно кога не ни дадоа да идема три дена у Охрид...после голем одмор не велговме на часови. Следниот дена пред голем одмор директорот излезе и ни рече да си најдеме агенција да ни ја организира екскурзијата.....

Абе Јаков не е крив Дафи....Не се криви професорите и школово....До децата е....Нејќат бе да идат не знам шо генерација сме....све деликвентишта

штета шо ги изгубив негде фотките од екскурзијата моја задња..

еден другар играше пред бањање умотан со пешкир.. на маса

ја си ја изгорев маицата со пура.. после ја догорев со.. такво де.. цигаре :)

друг другар скрши ПРОЗОР ЦЕЛ.. пошто у бугарија нели едвај чекаат да те репнат, криеше срчи позад хотел таму у џбунои, и тоа у три сабајле, сите напушени, опиени, некои се ебат, некои умреле..

у друга соба КРШЕА ФЛАШИ ОД ЅИД И НАПРАИЈА НА ТОЛКАААААВИ РУПИ У ЅИДОТ и платија кузнае колку левои штета..

ја се накурчив и за да ми сменат музика, односно да ми обрати пажња малце пуштачот на музика акнав флаша од земја.. ама сабајлето си исчистив..

доле у тоа салата под дејство на ЦЕЦА СРАЊЕТО ГАДНО ФОЛК искршија еден тон флаши, срчи до колена, некои од ПРЕДМЕТИ ГИ КРШЕА, не знам како не почнаа од глаа да си ги маваат..

се испуши немерено грас.. алкохол, ја не знам, а па тоа професорите коа се начукаа.. крај, абе земале пет професорки ПО МАСИ нешо, се соблакаат се чепатат, АБЕ ОД СЕЛО, ОНАКВО ПЛАНИНСКО, ОКОЛУ НЕГО ШУМА У РАДИУС ОД 10 КМ, ОД ТАКВО СЕЛО ДА БЕА НЕМАШЕ ТАКА ДА СЕ ПОНАШААТ, МИСЛАМ, ФОЛК ЧОЕЧЕ, ХАРДКОР, И ТОА ПЕТ ПЕСНИ НА РИПИТ - ги научив, нисам преживео, пази скиме спаваш, пази кај сереш.. онака СРАЊЕ музика..

у автобус, коа требаше да се трезни чоек и да дремне, ПАК СРПСКОТО.. да ти се посерам у српското.. па коа изнакупија ефтини гергана дискови, леле, крај..

и така, сите среќни и весели у недела вечер дома, и у понеделник никој на школо..

хедонизам, какво образование.

али најмерак е да се караш со професори и утре да не се сеќава професорот :))))))))))))

EKSKURZIJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!=nespienje+zezanje+zaljubuvanje+pukanje seir+zblizuvanje so klasot i site okolu tebe+zurkanje+nerviranje na prof.+puna dusa ubavi spomeni,lele edvaj cekam da odam paaaaaaaaaaak,veseljak sum po priroda(koa sum u arnite bubacki)obozavam ekskurzii,po mojov odgovor moze da se zabelezi deka poise mu doaga odmor a posle nastavno-obrazovna rab.zaso niso ne ucime osven toa sto setame po nekoi gradovi i interesni lokalite,zbavata dominira.Blagodarija za vnimanieto :)

ekskurziite uvek mi blie top.so pienje zaebancii i uste 100 milioni gluposti

Mac)) напиша:
У Орце Николов гимназија 3 година сме
уште од мое време не ги бивало тие у Орце за ништо и така си останало :bip:

Едно другарче на екскурзија беше цел надуван, напиен, никаков, и не носат у дискотека и сите си денсаат ово оно, а другарчево доброволно си зема метла и чистеше низ цела дискотека.... :pos: :pos:

Letecki Avtobus...

Hahaha nasiot odmor za matura ni bese i od dvete...2004godina

1. Sex, drugs rock n roll i golema doza na alkohol vo Budva i Dubrovnik.
2. Bese mnogu poucen bidejki imavme dobar cas po Fizika, odosno dinamika vo koj samite bevme "belite laboratoriski gluvci"... Odosno casot se odrza okolu 02:00 koga so avtobusot letnavme preku mostot i navistina, ako imate slusnato za deckata kniga "the magic school bus"(kade sto istiot leta) epa veruvam deka po nas e izmislena. [Sreka vo nesreka nemase zrtvi]

абе, како се екскурзиите. Епа ние Низ Македонија, бевме 3 дена, од тие 3 дена ај што цело време бевме во автобус, туку и 2-рата ноќ спиевме во Дојран, во хотел кој пред неколку години бил реновиран, а претходно бил болница за ранети во Втората Светска Војна, и ај сега! :)

Lani breatuccetka mi bea 3 dena vo Budva.
Cela generacija srednosskolci ne mozze da se nafali.
Se bilo OK,
pa duri i profesorite :zver:

Yes, imalo i gluposti, pa ssto. Ekskurzija bez malku luduvanje
e kako supa bez sol.
Samo da ne se pretera.
A toa dali i kolku bila nauccno-obrazovna... E, kolku da ne e bez icc!
A koj bi otissol na ekskurzija ako znae deka se ssto ke dozzivee e kvaccenje vo avtobus,
razgleduvanje muzei i kosturnici i crkvi? :tapp:

Јас додека учев основно во времето на Тито :pos2:,не носеа на 100 метра од школо и купував цела торба со благи работи сокови и грицки :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom