Убиен руски свештеник од муслимански терорист

• Креатор на темата Креатор на темата moveman
  • Време на започнување Време на започнување
Како редовно знае, овака да се посери чоеков. Каква дијареа ќе беше воа...

Изгледа лесно се трансформира, и може да стане Муслиман, и одма после, да се врати во христијанин. Брзо перцепира и рецептира, а има силна панѕа во него, шо мери поарно од онаа на "Бог". Па еве тој емпирички искусено доживување, да биде терорист(муслиман), за да едно 5 мин, и да ни каже дека Исламот, е најнискиот степен на духовност, а од друга страна пак Христијанството како највисоко, чека на старт, некој папа или некој друг (педер) сатрап, да ја сече лентата за походите, анти-исламски...

Како бе вашите глави не се исушиле до сега, шо носите, ја не верувам дека ви користат тие ! Запрепастен сум од реалноста :(
razlikata pomegju mene i tebe e toa sto jas ja govram vistinata i realnosta:(zalmie meguutoa toa e taka ,se poveke radikalni strukturi doagjaat na vlast vo evropa,eve slusame vo svajcarija e izglasano da nema minarinja i toa na referendum znaci voljata na narodot se slusa.ova ke sozdade se poveke radikalizam kaj muslimanite a sto kese slucuva samo eden gospod znae.a da mora da se pojavi takov toa e neminovno odsekogas imalo, ima i ke ima.pak ke kazam nema da bide daleku megjutoa sum siguren deka ke ima nova krstonosna vojna.:tv:ah da meckata uste spie:)ama koga togas kese razbudi:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom