Убиен Македонец во Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата DedoAleko
  • Време на започнување Време на започнување
Сите ќутат ко п под кошули. Многу бргу самите себе се фатија во лага. Срамота е! Па дури и на национална телевизија ваква невистина да се дава.
Која невистина ? 1.По Грчкото негирање на случајот ? 2. Воздржаноста на нашата Влада за овој случај, со изјава дека ќе чекаат официјални резултати за истрагата ? 3.Или http://www.time.mk/read/c617b2825e/45530367fb/index.html Стварно не ми се јасни Македонците како што си ти, зошто секогаш се зазема страната на противникот. Зошто веруваш или мислиш дека немало убиство ? Јас не велам дека имало убиство, можеби имало незнам. Но ти тврдич дека немало, Велиш дека национална телевизија кажала лага. Од кај знаиш бе дугар дека немало ?

Што можеш да очекуваш од умоболниот Тодор Петров? Некаква вистина, утре ќе излезе со вест дека 1 денар е 1 долар.
Добар е Тодор Петров си ги кажува реално работите не мора да лиже газ на одредени „фактори“...

Сите народи го подржуваат својот дури и кога греши,само кај нас има вакви појави кој пљукаат по својата страна а уште не се знае ни дали сме згрешиле.

Има некоја потврда за ова? Од линкот во потпис на Лион само препукување на фб има, никој точно и конкретно незнае да каже.

За сега има потврда само тоа дека некој не ебе у мозок па не растура. А кој, како и за колку ќе дознаеме во наредниот период (некои ни тогаш).

Сите народи го подржуваат својот дури и кога греши,само кај нас има вакви појави кој пљукаат по својата страна а уште не се знае ни дали сме згрешиле.
За пример земи ги албанците и црно да е они до смрт ќе викаат бело. Изговор до изговор, до последен здив.
Али може има тоа врска и со самокритичноста кај народите, секогаш се тргнува од себе си, да не си згрешил, да не си навредил. Но ова со Грциве нема простор за толеранција, 20 години го отекоа и тоа без ни еден здрав аргумент, едноставно од кеиф. Овие златна зора се бетер од племе, нема да ме зачуди да е ова вистина и сега во 24 часа да се обидат се да заташкаат, заедно со нашиве „миротворци“.

Убаво си кажа...мислам дека рече. „Грција не заслужува да постои“ и „За ова се објавува војна“ Жива вистина. Но немаше никаков повик за војна или дека треба и може да се направи тоа. Погрешно и лажно толкување на неговите зборови и чиста пропаганда и дезинформации се погорните натписи и твој коментар.

Мене едно ме интересира кој му даде телефон на тој лудак Петров, кој фактор е он? Добива на избори по 100 гласа а од друга страна на МТВ на ударни вести го пуштаат.

Јас овде не гледам закана и повик за војна. Реално Грција нема и нема да ја бидне нормална и демократска земја. Да и тоа е провокација за војна само незначи дека треба да се наседне на нивните провокации. Да не ти треба превод?

Toдор Петров не е дипломат туку претседател на една организација на ислениците...и си кажа искрено што си мисли. Јас го подржувам.

Тодор Петров: „ . . . Упатуваме порака до владата во Атина: Грција или ќе се пресмета со фашизмот и неонацистичката златна Зора или Грција нема да ја биде. За Македонците смртта на Александар Самарџиев е провокација за војна . . . "
ne zboruvaj za gejskite provokacii- od niv makedonecot nemozhe bel den da vidi - gi nauchivme dobro shto gomna se
( a i ne samo nie - svetot vekje gi razbra poremetenive )
i Todor Petrov bi rekol deka e vo pravo - so prethodnata izjava
#Hrisi Avgi e srceto na gejlada#-
totalno e vo pravo

skopia-fantazontai-thanato-filoskopianoy-apo-hrysaygites
http://www.skai.gr/news/politics/ar...athina-de-anagnorisei-tin-pgdm-tha-dialuthei/

Изгледа тоа ќе да е целта сега, да ни накалемат дека сакаме војна. Уште кога видов Алфа и медиумскава компанија дека тој рефрен почнаа да го вртат, одма ми беше јасно. МТВ има сериозен проблем со тоа што пушта во етерот, а посебно откако влезе екипата профитери од А1. Инаку на Грција никако не и одговара медиски да се тегне случајов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom