Убиен Македонец во Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата DedoAleko
  • Време на започнување Време на започнување
Додека нас не воспитуваат сине биди мирен,бегај од тепачки(поготово од Албанци),нив дома ги учат да бодат и да тепаат "каури".Епа брате тие твои манири палат ако си Словак и за комшии имаш држави како Чешка,Автсрија.Ако сакаме да преживееме меѓу овие волци и ние мораме да ја соблечеме овчата кожа.

Епа ајде нека биде така,дај да го пратиме мужов накај Арачиново да се избори за каузата.
Тодор Петров нека му биде логистика.
Ќе го убијат од зад грб.
Неговите.
Во име на мирот и слободата која им нуди секојдневно понижување и газење. Граѓани од последен ред во "сопствената" држава.

Типов може го троламе ама барем прави нешто

Незнам само ние на форумов каков ефект имаме се лупаме у гради
Јас се осеќам изманипулиран од скоро сите Македонски медиуми. Не се удирам во гради во никој случај.
После ова грците ќе ни тријат сол на глава за било што.

Јас се осеќам изманипулиран од Македонски медиуми. Не се удирам во гради во никој случај. После ова грците ќе ни тријат сол на глава за било што.
тријат сол веќе 20 год од осамостојувањето ништо ново

Рачунај дека наместо со ситна отсега со покупна рашпа морска сол ќе тријат.
Де бе што се исплаши толку па што кур сакаат нека зборат Грците за нас знам кој сум и од каде потекнувам која религија ја имам и националност .

Де бе што се исплаши толку па што кур сакаат нека зборат Грците за нас знам кој сум и од каде потекнувам која религија ја имам и националност .
Знај си ти све никој не ти брани. Што ќе биде следно Грчки млади туристи утепани во Скопје..... Медиумска војна.

Знај си ти све никој не ти брани. Што ќе биде следно Грчки млади туристи утепани во Скопје..... Медиумска војна.
Нека биде ме боли пенисот за Грција ти кажав погоре МЕ БОЛИ ПОЛОВИОТ ОРГАН ЗА ЈУНИНИСТАН нит одам таму на одмор ,нит одам на шопинг или во FREE SHOp по узо ,

Има некоја потврда за ова? Од линкот во потпис на Лион само препукување на фб има, никој точно и конкретно незнае да каже.

Има некоја потврда за ова? Од линкот во потпис на Лион само препукување на фб има, никој точно и конкретно незнае да каже.
Сите ќутат ко п под кошули. Многу бргу самите себе се фатија во лага. Срамота е! Па дури и на национална телевизија ваква невистина да се дава.

Сите ќутат ко п под кошули. Многу бргу самите себе се фатија во лага. Срамота е! Па дури и на национална телевизија ваква невистина да се дава.
Ти ја знаеш вистината??

Ако е измислица самите ќе им се наместиме со гол газ. Но ако не е и ако ова е вистина детето да загине од хулиганиве...(ќе се воздржам од коментар додека се неофицијални информации, исто како за масакарот врз децата.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom