Убавина ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
UBAVINA

Ubavinata doaga od nadvoreshnata aura koja ja opkruzuva licnosta, harizmata koja ja poseduva, vnatreshniot mir so koj raspolaga...Sto znaci deka nadvoreshniot izgled e samo eden del za edna kompletna ubavina:back:

hehe...tipcno prasanje za devojka vo docnite 20-ti...
jebi ga.... nikoj ne znae

Ова е шеста или седма тема од ваков тип, за разглабање на што тоа уствари е лепотата. И шеста или седма тема во која од пост до пост се величи внатрешната убавина, изгледот не го чини човекот, туку особините, па шарм и харизма, убавината се всушност релативна, надворешниот изглед небитен, и неизбежното "секој си е убав на свој начин". :kafe:

Не велам дека било што од горенаведеното е неточно. Ама да ми го кажуваат луѓе од кои најголемиот дел со "убаво" именуваат све што е средено или онака, само симпатично?

Кај нас убавината е правопопорционална со бројот на пројдени момци, секси (:icon_roll) слики на ХајФајв, или тепачки пред Б2 и Колосеум.

UBAVINATA TI E DAR OD NEBO - KAKO KE JA ISKORISTIS

SAMO TI SI ZNAESSSSSS

Ова е шеста или седма тема од ваков тип, за разглабање на што тоа уствари е лепотата. И шеста или седма тема во која од пост до пост се величи внатрешната убавина, изгледот не го чини човекот, туку особините, па шарм и харизма, убавината се всушност релативна, надворешниот изглед небитен, и неизбежното "секој си е убав на свој начин". :kafe:
Се соглсувам. Ни треба форумски детектор за лаги. :)
Требаше место да гласи темата: “Дефинирај убавина“ да изведевме малa финта.

Која актерка ви е поубава:
~Мерил Стрип
~Анџелина Џоли

И после ке видевме колку “трчаат по внатрешната убавина“ :pos:

Sakale nie da priznaeme ili ne,sepak ubavina ta e relativna rabota.Ne postoi nesto kako mena edinica,univerzalni standardi ili apsoluten ideal za ubavina spored koj ke moze objektivno ke moze da se izmeri,izrazi i sporedi ubavinata.Duri ni Angelina Jollie ne e sovrsen primer za ona sto go vikame besprekorna ubavina.Deka e ubava nikoj ne poreknuva,ama sigurno za mnogumina ne e najubava zena ili ne vleguva vo vrvnite 5 ili 10 najubavi zeni vo svetot.Sekoj si ima svoi kriteriumi i merila za ubavina.Ona sto za nekogo e grdo,za drug e krajno simpaticno ili ubavo i tuka nema diskusija.Ne e za dzabe izrekata za vkusovite ne se diskutira.
Ubavinata e nesto kako prijatno cuvstvo sto se javuva individualno kaj sekoj dodeka percepira nesto sto spored nego pretstavuva nesto ubavo.Se veli deka ubavinata e vo okoto na nabljuduvacot.Samo tamu e, i nikade na drugo mesto.:smir:
Inaku,frazata deka ne e bitna nadvoresnata ubavina mi e licemerna i odbivna.Normalno e deka e bitna.Vo samata priroda na covekot e da se stremi kon ubavi nesta i da izbegnuva grdi.Odsekogas taka bilo i taka ke si ostani.Nekoj pomalku nekoj poveke ja ceni,ama veruvam deka nikoj ne moze da ja zanemari i aspsolutno da se ogradi od nea,davajki prednost na "vnatresnata ubavina".

Убавината е минлива работа.
Нема грд човек...сите си сме убави на свој начин.:)

Убавината е во очите на оној кој ја гледа.... Така да секој гледа убаво различно во различни ствари..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom