Уапсен е актерот Кили

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Ја те видов прошлата сабота у City Moll , слушаше музика на слушалки и играше лево десно , не изгледаше на човек.Треба да се тргнат такви како тебе од јавноста.
ја џанкер ли сум бе? да не одгледувам марихуана случајно? Тоа го пишав пошо човеков е уништен од дрогата, не заради тоа што му се мешам у животот. Што сака нек прави. Свашта.

ја џанкер ли сум бе? да не одгледувам марихуана случајно? Тоа го пишав пошо човеков е уништен од дрогата, не заради тоа што му се мешам у животот. Што сака нек прави. Свашта.

Од кај јас да знам дали си џанкер или не , кажи ми колку луѓе умреа од трева досега ?

Maлкоме, тоа е во ред. Нека се пресметува. Ама не селективно. Затоа што во Чаир, Тетово и Гостивар, одгледуваат марихуана на тераса, во двор и никој не смее ништо да им рече.
Селективноста не е добра сама по себе и создава фрустрации...

Нека бе, не велам не.
Значи, што е муабетот: јас сум за пресметка. Јас ако се прашвам, секоја џанкерана треба да биде уапсена, и според видот на дЛогата, да и се суди. На овие тревашиве, 40 дена само на леб и вода. Хероинашиве, смртна казна ко во Техеран. И тн, да не навлагам.

е сега, тоа што е селективна, тоа не значи дека јас сум селективен, туку мислењава „ами ко не во Тетово, тогаш не и во Ск“ - тие се селективни.

Од кај јас да знам дали си џанкер или не , кажи ми колку луѓе умреа од трева досега ?
:facepalm:

чоек, незаконски е одгледувањето на марихуана, зошто со сила реплицираш?

Нека бе, не велам не.
Значи, што е муабетот: јас сум за пресметка. Јас ако се прашвам, секоја џанкерана треба да биде уапсена, и според видот на дЛогата, да и се суди. На овие тревашиве, 40 дена само на леб и вода. Хероинашиве, смртна казна ко во Техеран. И тн, да не навлагам.

е сега, тоа што е селективна, тоа не значи дека јас сум селективен, туку мислењава „ами ко не во Тетово, тогаш не и во Ск“ - тие се селективни.

Последново, така му оди тоа. И така треба да биде. Или никаде, или секаде.

Точно и јас сум против овој '' тренд '' , против секакви наркотични средства, но да знам дека е чисто и дека само и само поради марихуаната е уапсен и дека ќе се апсат уште многу други вакви, тогаш ќе бидам мирен и ќе кренам палец за тоа што го работи МВР. Дотогаш, нц.

:facepalm:

чоек, незаконски е одгледувањето на марихуана, зошто со сила реплицираш?

Знам дека е незаконски , ти кажа дека си го видел Кили како се влечел лево десно у трговски ...што има врска тоа со законот и акцијата он да се отстрани од јавноста. Кили го фатија и ќе си одговара кривично според делото . На мене ми сметаат луѓе што се влечат горе - доле а не лево = десно и сеа шо ? Да се отстранат такви појави од јавноста?

Не е битно колку умираат од трава. Нивни проблем е тоа. Ама кога ќе ти излезе пред очи некоја појава како лепотанов, не е убава сликата. Не е збор за димче-две на недела/месец, туку труење 24/7.

Да бе, Кили една влијателност што ја има во општеството ни наше па демек политички затвореник. Жити мајка...:pos: И самите знаете дека не му е прв пат во затвор за истава оваа работа. Поседување, одгледување наркотици од било каков тип е кривично дело, не се битни тука ставовите дали марихуаната треба да се легализира.

Не е битно колку умираат од трава. Нивни проблем е тоа. Ама кога ќе ти излезе пред очи некоја појава како лепотанов, не е убава сликата. Не е збор за димче-две на недела/месец, туку труење 24/7.

Абе прошлата година Учки ни го демолираа Скопје и имаше протести со исламистички знамиња ти тука ми велиш за безопасниот Кили дека треба да се тргне.Тој мува не може да утепа а камоли опасен за јавноста :facepalm:

Директно, ваљда никој.

Ама индиректно прекуг gangsta пресеметки за контрола на територија на дилање, за подобра роба, за плантажи у КолОмбија... едно 5-6 миљиони сигурно.

Watch Breaking Bad dude, lol.

Знам дека е незаконски , ти кажа дека си го видел Кили како се влечел лево десно у трговски ...што има врска тоа со законот и акцијата он да се отстрани од јавноста. Кили го фатија и ќе си одговара кривично според делото . На мене ми сметаат луѓе што се влечат горе - доле а не лево = десно и сеа шо ? Да се отстранат такви појави од јавноста?
Ама зашто се фаќаш за глупости не ми е јасно? Јас само прокоментирав до кое стање се има донесено човеков, не дека му судам, каков сака нека е. И гол да сака да шета некој нека шета. Мене ми сметаат бе одгледувачи на опојни средства (такви појави мислев) и тие сакам да ги видам зад решетки без разлика дали изгледале како скитници или имале Бициани одело од 3000€. Исто како што некој друг сака да види зад решетки друг тип на луѓе.

Ама зашто се фаќаш за глупости не ми е јасно? Јас само прокоментирав до кое стање се има донесено човеков, не дека му судам, каков сака нека е. И гол да сака да шета некој нека шета. Мене ми сметаат бе одгледувачи на опојни средства (такви појави мислев) и тие сакам да ги видам зад решетки без разлика дали изгледале како скитници или имале Бициани одело од 3000€. Исто како што некој друг сака да види зад решетки друг тип на луѓе.

Ти кажа дека се влечел лево десно и дека треба да се одстрани од јавноста ...ти му судиш со ова ..зошто се негираш

Абе прошлата година Учки ни го демолираа Скопје и имаше протести со исламистички знамиња ти тука ми велиш за безопасниот Кили дека треба да се тргне.Тој мува не може да утепа а камоли опасен за јавноста :facepalm:

Бегаш од поентата. Кили не може мува да утепа, ама сликата која ја остава во околината е лоша. Ако си 24/7 под дејство на трава ти губиш осет за реалност. Изгубен човек си. Пропаднат. Е тоа е Кили. Слика која не треба да шета наоколу. И да не мешаме баби и жаби. Збориме за Кили, кој секако не е толкав проблем како муџите. Ама за тоа во друга тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom