Уапсен Бајруш Сејдиу!

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Шипо глупав знам дека Бајруш ви е идол,и што сега ке го правите Тони Монтана по форумите,ај и страна му отворите така подобро ке го експонирате
Abe ashlak, abe tutkun, abe vinkla, procitaj go edno 100 pati tvojot prethoden post, izlezi nadvor na luftirancija malku, zapali cigara edna za smiruvanje.... i taka edno 10 pati povtori go ova.... pa tek posle razmisli koja glupost ja istreska preska i zosto ti se smeev. Ako ne ti tekne, jebiga, tocak si.

Abe ashlak, abe tutkun, abe vinkla, procitaj go edno 100 pati tvojot prethoden post, izlezi nadvor na luftirancija malku, zapali cigara edna za smiruvanje.... i taka edno 10 pati povtori go ova.... pa tek posle razmisli koja glupost ja istreska preska i zosto ti se smeev. Ako ne ti tekne, jebiga, tocak si.

Извини не пушам

Зевсовиќу па шта се десило,зашто си опед на кајгани,нели више нечемо читати ове твоје платене постове
Боље збори ми на кумановски...
пошто литературен српски слабо ти оди.
(+ целата реченица ти е граматички изместена)
:toe:
И не се мешај у опасни игри ...
Ем не ги разбираш,ем ко прле пред магаре идеш.
Не беше финтата у тоа само да `тропа кантата`.

Ovoj pred mesec dva kupi mercedes od 600 iljadi evra.

Go prasuvaat na saem "vie dojdovte da ja vidite kolava ili da ja kupite" a ovoj shizik demek im vika " a neee, jas dojdov da si go zemam kolata, ova ljudive tuka dosle da go vidat mojata kola, razbiras ?

редно беше да се уапси некој поголем мафијаш од кој што многу луѓе се плашеле но да не го пуштат само да се брани од слобода па да не можат да го најдат или да се крие во шипковица или некое друго албанско село каде што нашата полиција нема контрола или не смее да стапне

Боље збори ми на кумановски...
пошто литературен српски слабо ти оди.
(+ целата реченица ти е граматички изместена)
:toe:
И не се мешај у опасни игри ...
Ем не ги разбираш,ем ко прле пред магаре идеш.
Не беше финтата у тоа само да `тропа кантата`.

Се гледа дека добро си го усовршил српскиот,само се прашувам зошто

Добро веќе нема да се мешам у овие опасни игри,бидејќи приметив ме пратат Пинки и Дијабола:wink:,најверојатно ти си ги пратил.Готово се откажувам и онака сум преморен денеска за вакви глупости:helou:

редно беше да се уапси некој поголем мафијаш од кој што многу луѓе се плашеле но да не го пуштат само да се брани од слобода па да не можат да го најдат или да се крие во шипковица или некое друго албанско село каде што нашата полиција нема контрола или не смее да стапне

A ti stvarno mislis deka go strpale od moralni i zakonski pobudi?:)
Pravna drzava my ass...:)
Drugi ke da se pobudite ovdeka...:helou:

Se soglasuvam...mesto vakvi lugje da apsi Jankulovska taa lovi piratski CD-nja.

Ovoj pred mesec dva kupi mercedes od 600 iljadi evra.

Па ке купиш и ти да имаш фабрика во која ќе си правиш фалц маљборо, љорд...овој го правељ фаљц све што че му текне, му љепел етикета на штека :)

Му заплениле 15 тони цигари, а при претрсеот на другите уапсени, најдени се и 17 полуавтоматски пушки.

Koj не го гледал видеото од полициската акција еве овде http://www.sitel.com.mk/default.asp?ItemID=917F565F4A29C54B960364B3E78CD0F3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom