U2

• Креатор на темата Креатор на темата Bavarecot
  • Време на започнување Време на започнување
New years day ми ја дига косата, ме вади од патики. Едноставно не можам да останам рамнодушен кога и да ја слушнам. У2 ги поштувам од мал, затоа и ја отворив темава, а тие што мрчат за У2 игнорирајте ги. Боно Вокс може нема чист глас (па фала богу он е рокер) и за мене е еден од најдобрите пејачи, затоа што знае да побуди секаков вид на емоции во мене.
Clarkii имаш најбољи аватар, нема што тука.

Знам дека е болно кога омилениот бенд ке ти го ословуваат како што ти не сакаш да ги замислиш... ама да бидеме реални, У2 се поп-рок бенд. Ретко кога допрале до чист рок. Тоа на мене уопште не ми смета да ми се свиѓаат песните. Некои имаат проблеми со овој факт како и да е.

Знам дека е болно кога омилениот бенд ке ти го ословуваат како што ти не сакаш да ги замислиш... ама да бидеме реални, У2 се поп-рок бенд. Ретко кога допрале до чист рок. Тоа на мене уопште не ми смета да ми се свиѓаат песните. Некои имаат проблеми со овој факт како и да е.

100% си во право мене не ми смета тоа кој шо ќе рече за бендов мене ми се допаѓа нивната музика и си ја слушам а кој шо ќе рече биле вакви онакви исто ми се фаќа тоа си е негово мислење и воопшто не се ни обидувам да му го сменам а и не верувам дека има некој шо барем една песна од нив не му се допаѓа:helou:

За мене се најдобри, а за друг не ме интересира, секој има свој вкус, ама тој што ќе каже дека не му се свиѓа ни една песна од нив лаже.

Јас со U2 и нирвана почнав да слушам да речеме РОК :) па после почнав да созревам и така идеа Лед Цепелин, ГНР.....

U2 rules, ama najdobrite pesni ne i se poznati na posirokata javnost, obicno U2 asocira na One, Beautiful day, With or without you, mene mi se mnogu podobri: First time, Ground beneath her feet, All I want is you, if God will send his angels, a od posledniot album Original of the species.

U2 rules, ama najdobrite pesni ne i se poznati na posirokata javnost, obicno U2 asocira na One, Beautiful day, With or without you, mene mi se mnogu podobri: First time, Ground beneath her feet, All I want is you, if God will send his angels, a od posledniot album Original of the species.
Тука си во право, многу подобрите песни од У2, не се комерцијални и не се вртат по радијава. И мене тие многу ми се свиѓаат. Мислам тие што ги наведе горе. и од поновиве албуми City of blinding lights.

Тука си во право, многу подобрите песни од У2 не се комерцијални и не се вртат по радијава. Иначе од поновиве албуми многу ми се свиѓа
City of blinding lights. Јас се извинувам што два пати го праќам постов али се занесов нешто.

Боно - легенда!
Неостварена желба - да отидам на нивен концерт!

Боно - легенда!
Неостварена желба - да отидам на нивен концерт!

Па и не е некоја неостварлива желба никогаш не се знае може ќе ни се пружи прилика :toe:

Па и не е некоја неостварлива желба никогаш не се знае може ќе ни се пружи прилика :toe:
Ако мислиш да дојдат тука во Македонија ич не се надевај, а не ми се верува да дојдат ни тука околу нас.

Стварно се добри U2
Боно е одличен вокал
Највиш ја сакам Hold me, thrill me, kiss me, kill me

Најдобриот бенд на сите времиња (барем според мене).
Ако има истомисленици постирајте на темава, кажете свои мислења за У2.

Pa sigurno eden od 10 najdobri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom