Славјански
Антички Словен
- Член од
- 2 мај 2008
- Мислења
- 5.644
- Поени од реакции
- 1.346
Па башка што ќе мислат дека тоа им е последно, лезет голем ќе биде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видиш како знаеш?Сега и Секогаш
Пред Векој и ине бефме опасни
Jуначи на наша земја
Векој пред векој со голема радос
Срцето големо за Македонска Земја
Дрн-дрн... тражиме рицинус
дрн-дрн рицинус му е мајката
Ти моеш само лична кучка да бидеш на некој од таа мањина.И јас ама апсолутно не мислам и не сакам на таа таквата мањина да и бидам заложник.
Ти моеш само лична кучка да бидеш на некој од таа мањина.
Се посраа пиздиве, леле леле грчињата ќе не тужат. Уште малку и ќе ми се допадне спотон на ММ ебате!
Ти моеш само лична кучка да бидеш на некој од таа мањина.
Се посраа пиздиве, леле леле грчињата ќе не тужат. Уште малку и ќе ми се допадне спотон на ММ ебате!
Значи на вас двајца и на другите такви ко вас сум ви кажал и ќе ви кажам уште сто пати исто:Хехе, он преферира да биде лична кучка на мнозинството :kesa:
Историјата е комплексна наука напишана на различити писачи машини. :wink:Зевс, историјата покажала дека се е можно...
Бре, бре, бре што иэнакажа бе машко..?Zevsus напиша:Значи на вас двајца и на другите такви ко вас сум ви кажал и ќе ви кажам уште сто пати исто:
- У услови у кои што Македонија катастрофално ја изгуби дипломатската војна со Елада и продолжуе се поише и поише да паѓа, вие,како граѓани на оваа земја морате или да се сложите со ставот дека од непосреден интерес на опстанокот на Р.Македонија е да се затвори час поскоро дво деценискиот спор со Елада и да се вратиме на колосек на интегративните процеси во регионот и со самото тоа да ја гарантираме нашата целовитост и право на постоење,
Види мајката што памет ќе беше бе, да не треба да те патентираме, море и эаштитиме како грчињава што "ги купиле правата" врэ Македонското Сонце па на основа на тоа ќе тужеле.Zevsus напиша:ИЛИ ...
доколку тоа не ви одговара јас уопште немам никако против утре да си отидете на вашите огништа во Егејот и да се `самоорганизирате` и да дигнете бунтови и вооружен отпор со кој што ќе целите да си ги вратите вашите земји и куќи.
Логично... имате право да барате подршка у секој еден домен која што индиректно ќе ви биде дадена и ќе биде поднесена од парите на секое едно македонско домаќинство,али директно подршка нема.
Море, море, србинче ги дели Македонците на ѓоамити "вистинските" од сегашнава РМ и оние што не эаслужуваат ни Македонци да се наречат, туку само Егејци.Zevsus напиша:Ако не,(ако не ви стиска) има да се сплуете и да си ќутите ко кокони пошто за секакво делување против позициите на македонската држава ќе бидете хапсени и протерувани (плус ќе ви бидат `наградно` одземени имотите кои што државата ви ги има доделено).
Јас никогаш не сум имал жал прво за себе си а после за сите останати кога има задача,таск за завршување.
Приоритетна таква за Македонија во моментов е ЗАВРШУВАЊЕ на дводеценискиот спор со Грчка.
И имате два избора.
Или ќе ја подржите државата во која што живеете,или ќе идете да ја рушите Грчка.
Али никако не смее да продолжите да ги минирате моите позиции затоа што ќе ве снема.
Ф`рштенд ?
Види...
ми се домачи од `патриотските` промашаи и небулози на вас баш македонците...
искрено да ти кажам.
И доста е со тој филм.
Проблемот у `тој сектор` е што тоа или е неизмерно глупаво и необразувано,али самоуверено до даска
или е инфилтрирано од Бугарија и не е глупо али намерно прави срања и си сања за зеленкото.
Ми се кења од вас баш-македонците,право да ви кажам.
Sto ke tuzi?Simbol ?Treba i argentina i malezija i japonija da gi tuzisto go koristat sonceto.A koga toa go zastiti 95 god .jak argumet imaaat
abe so toa bas ako se otvori proces, ete moznost da ucestvuvaa nasite i svetskite experti
sto drosega nikogas nese diskutiralo otovreno.Mislam so ova grcite ni pravat usluga a bas i treba da se dokazuva
.sega na poteg se nasite experti da dokazuvaat.:tv: