BJK
\m/ Master of Puppets \m/
- Член од
- 21 јуни 2008
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 23
Ти си продужеток на нивната необразованост,јебеш га признај и пола ти се простува.До младотурската револуција бевте назадно општество,наука и уметност забранети поими беа а донекада и сеуште се.Незаџабе кога го освоивте Константинопол кога ја видовте Света Софија од толкава убавина несте имале душа ја срушите,или да не ја направивте вие неа случајно?:pos2:
Канализациите се римски изум,пак си бегал од школо:nenene::nenene:
decko znam deka ne ti e lesno ama priznaj ednuska, odi istanbul vidi ednuska sto e topkapi saray vidi dali imalo umetnost. sporedi literatura, muzika, likovna umetnost pa da vidime dali bese zabraneto ili ne pa da gi sporedime dvete strani. a sto ima vo srbija? piperki i grav. lele kakva umetnicka vrednost. decko ne zaboravi studiram umetnost i tesko deka ke mozes da najdes kontra argumenti ako pocnam sega za umetnosta vo turcija. zato zatni si ja taa smrdliva usta bidejki pocna da smrdi. klosar si be abdal so da pram, mislis deka ako nafuras ovde nekoi gluposti nie ke gi prifatime taka. nikoj ne pie nafta ovde. anladin mi top evladim ?