Турбо сличина :)

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
ви текнува на нив нели (y)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

сите ги имате на овој сајт (y)
http://pricola.net/id/14528.html
Добри Времиња :)

Не да ми текнува брат солзи ми течат!
Кај ти текнаја нз алал да ти е, ни сам не знам колку имав вакви.

Леле кај ги ископа бе :D ... Како не ми текнува седењето со сати на улица и играње "пафте-пуфте" ( така ја викаме играта ние не знам за вас )

Леле кај ги ископа бе :D ... Како не ми текнува седењето со сати на улица и играње "пафте-пуфте" ( така ја викаме играта ние не знам за вас )

е тоа пријателе не се забрава (y)
тоа ти е добро детство поминато нема компјутер немаш плеј стајшон ама имаш другарство во вистинска смисла на зборот.
исто е кај сите пафте пуфте :)
само кај ме фати учителката среде час кај се мотавме со сличината па ни ојде јабана сличината во кјумбето :cautious:

E jas ne go fativ vremeto koga se sobiraa ama podocna gi zemav od eden prijatel cel kup i uste si gi cuvam ali toa podatocite za motorot so gi pisuva retko kaj se tocni :)

е тоа пријателе не се забрава (y)
тоа ти е добро детство поминато нема компјутер немаш плеј стајшон ама имаш другарство во вистинска смисла на зборот.
исто е кај сите пафте пуфте :)
само кај ме фати учителката среде час кај се мотавме со сличината па ни ојде јабана сличината во кјумбето :cautious:
Ja на твое место би и ја изгребал колата со клуч :D

E jas ne go fativ vremeto koga se sobiraa ama podocna gi zemav od eden prijatel cel kup i uste si gi cuvam ali toa podatocite za motorot so gi pisuva retko kaj se tocni :)

мислам дека некаде до 1995 година ги продаваа
али кој е поупатен слободно нека ме поправи
да информации ретко кога беа точни али битно беше ентузијазмот за нивно собирање тоа го нема кај младиве сега

Еднаш по грешка мајка ми ги испра заедно со алиштата, лелелел со никој не преав муабет кизне колку време плус се скинав од плачење.
Сите заби ги расипав тогаш али не жалам воопшто

Само една немав од горните....еххх времиња

ма не заебавај !!!!!!!!!!!!!!!!! одам да ги најдам по некои фиоки да видам што имам од колекцијата сеусте зачувано

ма не заебавај !!!!!!!!!!!!!!!!! одам да ги најдам по некои фиоки да видам што имам од колекцијата сеусте зачувано

Постирај овде да ги видам, па да се опијам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom