TuneID Radio Macedonia !

• Креатор на темата Креатор на темата Dj PAL
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 септември 2013
Мислења
3
Поени од реакции
2
Поздрав, ние сме ново радио кое ќе се потруди да го задоволи вашиот вкус.

За нас

TuneID Radio е интернет радио кое започна со работа 9 месец во 2013 година. Работиме на опрема која што ни овозможува слушателите да уживаат во нашиот звук преку интернет. Можете да не слушате 24 часа секој ден. Моментално со радиото работат 2 админи и тоа: Игор и DJ Pal. Идеата на ова радио е да ви овозможиме да уживате во најновите и најдобрите хитови. Се трудиме и вложуваме колку што можеме за ова радио да остане запаметено. Сите потребни информации во врска со TuneID Radio ќе ги пронајдете на веб страната. Слободно контактирајте не на нашиот е-маил или Facebook профил. Со Почит, TuneID.net

Како за крај, мојот линк од мојот фан пејџ и официјалната страна на TuneID Radio.
Dj PAL
Код:
https://www.facebook.com/stopthehead?fref=ts

TuneID Radio
Код:
http://tuneid.net/

Уживајте со, TuneID Radio.

Чим се работи само за најновите хитови тогаш и не ме интересира.
Би ме интересирало бар да има термин 1 час во денот за стари евергрини
или бар еден ден во неделата термин за „музика на нашата младост“
поточно музика на в(н)ашите баба и дедо.

Благодарам на предлогот, тоа го имаме во предвид, но нашата програма не е апдејтирана од утре му доаѓа како официјален старт.

Сеуште е beta version :P

Чим се работи само за најновите хитови тогаш и не ме интересира.
Би ме интересирало бар да има термин 1 час во денот за стари евергрини
или бар еден ден во неделата термин за „музика на нашата младост“
поточно музика на в(н)ашите баба и дедо.

Анчо тоа е претходната верзија TuneevergreenID ....ама банкротирале ...пошто слушателите се повеќе им се намалувале,староста ги совладувала....затоа сега ова им е нов проект за помладите.

Анчо тоа е претходната верзија TuneevergreenID ....ама банкротирале ...пошто слушателите се повеќе им се намалувале,староста ги совладувала....затоа сега ова им е нов проект за помладите.

Нема никаква претходна верзија, немаме допирна точка со tuneevergreenID, дури и сега дознавам дека постело нешто такво. :)

Нема никаква претходна верзија, немаме допирна точка со tuneevergreenID, дури и сега дознавам дека постело нешто такво. :)

Значи тогаш не сте вие ни tunesplavoviID, така? Сељачко беше малце тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom