Туѓата среќа во вашите очи?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Кога знам дека таа среќа не е на моја или нечија сметка/несреќа туку едноставно е заслужена или заработена или ете му се случува на личност просто родена под среќна ѕвезда, и јас се радувам и ми е мило,макар и да не ја познавам добро личноста, сакам да споделувам среќа.

А јас од себе вложувам во туѓа среќа, да, но само во среќата на луѓе кои се бројат на една рака, затоа што кога тие се среќни, јас сум двојно повеќе. Убаво е да си филантроп, но важна е и својата среќа сепак...

Не се замарам со туѓа среќа или несреќа.

Се радувам за среќата на блиските луѓе.Жалам за несреќата на блиските луѓе.Блиски луѓе = се помалку!

da vi kazam nesto bas mi e milo deka nekoj deneska e sreken. ako nekoj e sreken i jas sum a obicno sama si go pravam zivotot sreken nemislam na nisto sto ne me inetersira mene, drugo jas se boram psihicki da bidam srekna vo smila nema pari ili nesto drugo e vo prasanje jas ke recam ne se sekirajte ke bide dobro ke prebrodime i pocnuvam da gi smeam so nekoj vic ili slucka i mi uspeva zasega.;)

сакам да сум среќен, сакам среќни луѓе, сакам да ги правам среќни луѓето, сакам да гледам игри на среќата и да се радувам за луѓе кои не ги ни познавам бидејќи освоиле или добиле нешто и тоа ги усреќило, сакам да кажувам вицови и да се зафркавам со цел да ги насмеам луѓето околу мене, да им помагам или на било кој начин да ги направам среќни, сепак колку и да го правам тоа за нив повеќе го правам за себе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom