Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го носиш на душа човекот .
А ти да си закажеш преглед кај некој по салам доктор, мислам дека уште имаш шанси.Единственото нешто што партијата на позиција го украде од државата е огромен број на симпатизери(гласачи) од СДСМ.
И мислам дека ако продолжи понатака како и до сега со брилијантната економска програма, ке продолжи да краде се повеке и повеке гласачи од опозицијата.
Жал ми е... Се понадевав ама не знаев дека си во тој терминален стадиум на морон. Сочувство!СДСМ така има да се удави во сопствените говна што два комуналец претпријатија нема да може да ги извадат од таму.
Да дадеш налог за апсење на еден од најголемите македонци на денешнината кој што да не беше нашето малцинство во Албанија немаше ни да има учебници за децата, е голема клетва од сите тие луге таму.
А да не се спомене за клетвата од сите други македонци во светот.
Мојот глас за партија ќе биде нешто меѓу лабористите и социјалистите во државата кај што живеам, под услов да гласам. Во државата каде што порано живеев, каде ти и твојата фамилија сега (условно) живеете ќе се случат големи промени, со кои ти и таквите како тебе со целото твое кртило ќе станете најголеми поддржувачи на промените, оти за друго нешто, освен за вртење чмарот накај победничките партии немате капацитет. Ни ти ни кртилото твое.Сочуство до твојата партија за на следните избори.![]()
Фин дечко си ми вака...Ти не се нервирај само, и ти посакувам дупло поубаво да си поминеш ти со сите твои најмили во државата каде што живеете сега.![]()
Дечко му на миленко, ти ле си бе?Јас ти посакувам во најскоро време организиран протест на сите Македонци од Албанија пред Бихачка и СЈО.
За тигаротИ Лепак, за кого да гласаме? За волкот или лавот?
![]()