ТРОЛ: Заев vs Латас

Немаме саглам новинари во МКД. Мирка и Латас беа СДСМ додека СДСМ беа на власт, сега се ВМРО.
Шо очекувате од Латас, кога сопственикот на телевизијата е Ѕинго,а веќе 25 години им трти гз на сите шо се на власт?
Патем незнам шо се замарате со приватни телевизии ако не ви се допаѓа што зборат не ги гледајте.
А и оваа сектава СДСМ, треба да се забранат секакви политички дејствувања, а капиталот на сите политичари (и од ВМРО и од СДСМ) да се национализира. Другачије никако неможеме да видеме фајде од нив.

Море колку загрижени неутрални членови имало на форумот. Да не сум тука со години ке си помислев дека на официјалната страна на СДСМ сум се логирал. Ама пошто знам дека не сум се логирал по грешка значи ептен многу загрижени неутрални членови има. Друго логично објаснување нема.
Инаку мое лично мислење е дека после оваа дебата( или што и да беше) Заев е завршена приказна. Шекеринска е она вистинското. Таа е тоа што ни треба. Вистински погодок.
Сега изборите можат да се оддржат, не на 24 туку уште следната недела ако се прашувам јас. Баталите списоци, медиуми, Пржино, ДИК. Топ не ве бија( не ги бија де ).

Само не ми е јасно, денешново интервју им беше налик "проба" да им го исперат ѓон образот на Шител од вчера или само ја така го сфаќам?
У стилу, ај ако се испокакаме ние, викнете и вие некој да не не руга народов само нас a?

Јас да сум на местото на Богатинова, нема веќе никад да се појавам пред екранот.

Јас да сум на местото на Богатинова, нема веќе никад да се појавам пред екранот.

Ивонче ѕвонче заврши така неславно. Се дигна во облаци, јадеше г***** док можеше, ама по аферата со милионите тресна на земја инстант. Ај тоа па и ја снема. Демек имала докторска дисертација за спремање.
Ма немој да ме јебеш бре!
Шо стори спремање дисертацијата, за 2 и кусур години не докторска, 3 библии ќе испишеше...

Ne postoi los humor, ili nesto e smesno/duhovito ili ne e, gledas ti ukazuvaat i drugi na istoto deka ne si duhovit, ne te biduva za sarkazam, kako da ti kazam - dosadno e, tug sram go fakja covek koga te gleda kako se napnuvas da napises nesto duhovito.
Another free tip, najdobro bi bilo da prestanes da se obiduvas da pravis nesto za koe ne te biduva voopsto.
Веројатно си јадел заушки од мене во некоја друга тема, па сега најде погоден момент да залечиш малку рани. Ако. Веројатно голема тежина носиш на душа. :LOL:

Еве еден insider tip од мене - jас можеби имам лош хумор, иако во тој хумор се кријат факти кои на многумина не им се допаѓаат, ама затоа тебе не ти бега награда за Најбобче на Годината.

Ќе останеш запаметен по легендарниот заклучок дека невработеноста е последица на екстремно малиот број слободни работни места. Тоа ти е исто како да кажеш дека ќелавоста е последица на екстремно малиот број влакна на главата. :tapp:

Ајт, шетај сега.

Бот.

Е што се смееш? Еве ElNinho не е партиски член, не е симпатизер к го боли за политика меѓутоа е воодушевен од настапот на Заев а е егзалтиран од настапот на Шеќеринска. Самиот си рече дека е најобјективен човек во Македонија. Тогаш јас сум во светот најобјективен.
Еве ти како малку помалку објективен од мене и el ninho како беше интервјуто? Ги прегази Шеќеринска како шлепер жаба? Ќе губат на избори?
Не го гледав интервјуто. Ако ме прашуваш за ова на Рада во Канал 5.
Ако ме прашуваш за тоа вчера на Сител, прво тоа не беше интервју, второ не, Заев не го прегази Латас во никој случај, Латас сам себе се прегази и си даде автогол.

Ова дали ќе губат на избори, зависи за кој ме прашуваш, ако е за Рада и Заев најверојатно да, ќе губат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom