Трол над троловите.

• Креатор на темата Креатор на темата Клошар.
  • Време на започнување Време на започнување

Според вас, кој е најголем тролл на форумов?

• Вкупно гласачи
    30

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Според вас, кој е најголем тролл на форумов?
(Без казнени ве молам, затоа и ја отворив во ЧДА, а не во ,,Религија'' или ,,Мистерии''.)

Сунѓерот Боб без конкуренција, суптилен трол, без никаква задна намера :D
За разлика од него има еден куп други тролови со намера да посрамотат некој трет кој го намерачиле уште кога претходно имале "нормални" акаунти, пред да ги направат троловските :нинџ:

Сунѓерот Боб без конкуренција, суптилен трол, без никаква задна намера :D
За разлика од него има еден куп други тролови со намера да посрамотат некој трет кој го намерачиле уште кога претходно имале "нормални" акаунти, пред да ги направат троловските :нинџ:
За мене тоа не се тролови, тие не знаат да тролаат, а бидејќи мислам дека се глупави, само навредуваат.

За мене тоа не се тролови, тие не знаат да тролаат, а бидејќи мислам дека се глупави, само навредуваат.
Зошто не се стави сам во анкетата да те гласаме ?

Who is the master ruseman?

ld50f4b48e.png

Ејјј, од толку конкуренција, јас просто не можам да се одлучам.

Let3 би гласал ,ама во насока за верниците , легенда е ... :D Иначе и Џонтра би можело , као член тука е шериф специјалено оспособен за тролаторење и викање мрш од моја територија .... :rolleyes:

На времето имаше еден Змејко.......:)

Трол исто така е и точка во наслов, јас гласам за точката како трол над троловите моментално :cautious:
Друже бе

Ќе беше покул да ја отвореше во религија или мистерии :(
Нека ја преместат ако сакаат.[DOUBLEPOST=1416840005][/DOUBLEPOST]
Трол исто така е и точка во наслов, јас гласам за точката како трол над троловите моментално :cautious:
Друже бе
Јас се двоумев меѓу точката и второто ,,л''.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom