Тројка на пуст остров

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Не би направила ништо, али би си ги оставила опциите отворени :D Ако и мојата друга половина сака тројка, може и би дошло до тоа. Ама ако останеме на остовот долго време, би се искомплицирале работите многу. Зависи од третата личност како гледа на работите ваљда :)

Не би направила ништо, али би си ги оставила опциите отворени :D Ако и мојата друга половина сака тројка, може и би дошло до тоа. Ама ако останеме на остовот долго време, би се искомплицирале работите многу. Зависи од третата личност како гледа на работите ваљда :)

Ustvari sakas, samo epten u blaga forma go napisa ova :D Ispagja ova vicot so dvete kokoski i petelot koa gi brkal pa ednata odma mu dala a drugata cekaj da potrcam uste malce :D

Човечки е да и се помогне на цурата, жално е да момата да не учествува и таа си има потреби, солидарност треба :)
Не мора тројка иако е пожелно, само еден распоред обичен школски е доволно...која кога како и што ;)

Ustvari sakas, samo epten u blaga forma go napisa ova :D Ispagja ova vicot so dvete kokoski i petelot koa gi brkal pa ednata odma mu dala a drugata cekaj da potrcam uste malce :D

Уствари немам ништо против, доколку сите сме на иста фреквенција и знаеме како стојат работите. Ама сигурно нема да барам јас.

Уствари немам ништо против, доколку сите сме на иста фреквенција и знаеме како стојат работите. Ама сигурно нема да барам јас.

Dobro jasno e toa deka nema da baras konkretno ti ali ke naprais situacija :D prefrigrani ste vie zenskite aj aj :D

Јас и две женски е вистински рај на островот ама џабе е испадна дека се лезбејки ццц каков кошмар имам LoL :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Премногу сум љубоморна за тројка ако е девојка плус нас, искрено би ја исчупала за коси..А ако е дечко не би го ни погледнала покрај мојот фраер:) Апсолутно небитен...
На пуст остров само со дечко ми може.....

mhmmm so Viktorija Loba i so Maja Pocevska, i neka bidat dominantni i dvete ich ne se raspravam se po nivno neka bide

I pushtam muabet na zhena mi da ja kerame zaednichki i da rasprsne ostrovot! :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom