Трите слики од Анчо

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Picture 1231.jpg Picture 1234.jpg Picture 1235.jpg многу прашања
вака беше и минатата година или повеќе години 2-3 сигурно,можеби и над 5-6.
Се гледа од каков(собиран) материјал скромно е градена куќава и никогаш недовршена
но мислел човеков на економија со ова над куќава, а што сме научиле обично да го гледаме на скапите-раскошните и ново изградените куќи на некои .

Еден колега ме посоветува да во себе секогаш во џеб имам два диви костени,
оние што паѓаат по тротоарите низ градов,тоа било лек за реума,ишијас,спандилоза.
А јас ве советувам кога одите да купите некој кухински прибор носете со себе магнет.Picture 964.jpg Picture 965.jpg Picture 967.jpg образложение:
првите две а кои се и најчесто по маркетите вкусно спаковани и супер за очи но и џабе врлени пари,не се за употреба ( магнетот не лепи - „ѓубре“ материјал), 3 = челик
Обратно важи за ростфрај тави,лажици,модли, ако лепи магнетот - бегај подалеку.

Picture 1263.jpg Picture 1265.jpg Picture 1264.jpg НАША РАБОТА
на 1 км од плоштад,покрај кејот на Вардар,над полигонот за авто школи,
Од плаја виста па до пешачкиот мост е се вака и бетер, ајде Жеравски гледај, а Коце?

Прегледај го приврзокот 83039 Прегледај го приврзокот 83040 Прегледај го приврзокот 83041 НАША РАБОТА
на 1 км од плоштад,покрај кејот на Вардар,над полигонот за авто школи,
Од плаја виста па до пешачкиот мост е се вака и бетер, ајде Жеравски гледај, а Коце?
Не се чуди, сегде низ државава е речиси вака...... до сега не се подобрило нешто, па од сега да не очекуваме.....

Пред земјотресот беа три љубови,киното,корзото и онаа кон Маршалот.
Сега сите три ги нема, случајно или не,се збогувавме некако во исто време од сите.
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 14:10 ---
Picture 1274.jpg кино „Култура“ ги паметите црвените плишани седишта доле и
т.н. балкони, по ново би му дошло некако ВИП, а сега еве види,напуштено искршено.Picture 1275.jpg кино „Бамби“ во центарот ,можеби единствено кино во подрум во Македонија,ги паметите округлите столбови од кои и не гледаш половина платно.Picture 1276.jpg кино „Вардар“ ај малку беше еден,па на спрат отворива и „2“
е тука тешко се доаѓаше до карта,па мораше тапкарошите да ја спасуваат ситуацијата,па нели женската е излажана и пуштена од дома само за во кино, и ете
шанса малку да се стисне посилно за рака а богами ако е кротка и за тврдите боцки.

Прегледај го приврзокот 82311 Прегледај го приврзокот 82312 Прегледај го приврзокот 82313 многу прашања
вака беше и минатата година или повеќе години 2-3 сигурно,можеби и над 5-6.
Се гледа од каков(собиран) материјал скромно е градена куќава и никогаш недовршена
но мислел човеков на економија со ова над куќава, а што сме научиле обично да го гледаме на скапите-раскошните и ново изградените куќи на некои .
Кажи ми адреса на местово ?! Само онака прашувам .... :D

Кажи ми адреса на местово ?! Само онака прашувам .... :D

Од трговскиот во населба Лисиче(бараките) покрај школото се право накај селото до еден голем празен плац со стари растурени коли. Е карши него.

Picture 1272.jpg Picture 1271.jpg Picture 1270.jpg сооооооооооовет:
не го фрлајте стариот чадор, ќе си направите од жиците игли кои не може да ги купите.
Прави долги игли,полуокругли игли,игли под 90 ст. а богами и некое тенко шило.
А секогаш или некогаш ќе ви притребаат баш такви во животта, па да имате на лагер.

Picture 1281.jpg Picture 1280.jpg Picture 1282.jpg НАША РАБОТА
незавршена, да растуриме,да уништиме нешто кое еднаш е направено сме цареви,
на повеќе места во градов,ваква слика: поточно секаде поготово јас кај што терам со точак Аеродром и Автокоманда.
Ќе го исечат асфалтот за некој довод по нивна потреба на тротоари и патеки за точаци,ама и на коловози ама пак потоа не им текнува да го доведат во првобитната состојба ни по цела година. И сега кини гуми и трускај задници и навивај за Коце.

Picture 1287.jpg на местото под главниот влез на Офицерскиот дом
таинствен отвор ,кој води некаде,можеби во подрумските сефови на Народна банка.
Picture 1288.jpg се копа за темели 5-10 пати поголеми ,што ли овде ќе има

Picture 1294.jpg повторно таинствениот отвор за бегање на... или за криење ?

Прегледај го приврзокот 83907 на местото под главниот влез на Офицерскиот дом
таинствен отвор ,кој води некаде,можеби во подрумските сефови на Народна банка.
Прегледај го приврзокот 83908 се копа за темели 5-10 пати поголеми ,што ли овде ќе има

Прегледај го приврзокот 83910 повторно таинствениот отвор за бегање на... или за криење ?
Ќе прават спратови под земја т.е. катни гаражи или подруми, затоа се копаат толкави темели:)

Picture 491.jpg Picture 494.jpg Picture 496.jpg Наша работа
Колегата ми е на одмор,па нема соодветна замена,а мене ми е кратко цревото и.....
и состојбата во паркот карши улицата на Тоше Проески, минатата година беше ваква.
Ова не може да се види на друго место на планетава земја освен во општина Аеродром.Дури и дрвата се исушива од левата страна на патеката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom