Трик! Со помош на гаранцијата да добиете нов телефон

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Primer lichen. Malce off topic ama sorry:
Kupi brat mi pred 3 ipol nakaj 4 god Siemens ST65 od Germanos.So garancija,so fiskalna se fino lepo.Mu se zafrkna nesto dur beshe pod garancija.Go nosi: Po mesec i kusur(znaci ako telefonot trebase kaj niv da bide za 30 rabotni dena i dolkolku go nadmini toj period treba nov da ti daat) e tie go vratija na 29tiot rab.den so obrazlozenie deka telefonot bil predhodno otvaran od neovlasteno lice,shto iskreno vrska nemashe.Sreka posle najdov choek shto mi bil bratuched vo Siemens raboti mi go sredi za bez pari :DD

Primer 2: Devojche si zema tel isto od Germanos i i se zafrknuva,go nosi: Finta i napravile vo seriskiot broj.Na garancijata pishan eden na telefonot drug seriski. I se takvi nekoj "nenamerni" greshki i dalaveri.I na kraj od ovie lichni primeri shto ke mi e garancija.Ako e kvalitetno ke chini ako ne e.........kenjaj se vo nego.

хехе... се сложувам, ама не е кај сите така тие од алфа копи, германос, импулс, мобико и промо се со средно.

Nokia 5310 оргиналниот пакет на телефонот оди со 2гб картица (нокиа).
Паметните од Германос картицата ја даваат само со договор на 24 месеци.

хехе... се сложувам, ама не е кај сите така тие од алфа копи, германос, импулс, мобико и промо се со средно.

Nokia 5310 оргиналниот пакет на телефонот оди со 2гб картица (нокиа).
Паметните од Германос картицата ја даваат само со договор на 24 месеци.
Во секој производ што сакаш да го купиш има упатство и пишува што треба да оди со него.... додека не го провериш дали се е таму ... .па дури и врвката, не го купувај. мора се да е на место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom