TpH_Bo_OkO
Трноризец
крадење си е крадење...А што бараат на слобода? Или барем, зошто сеутше се тинтраат од обичниот граѓанин? Купуваат симпатии?Крадење си е крадење . . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
крадење си е крадење...А што бараат на слобода? Или барем, зошто сеутше се тинтраат од обичниот граѓанин? Купуваат симпатии?Крадење си е крадење . . .
Zatoa so ni e takva drzavata kradci i ubijci ja vodat bratce. so ocekuvas i politicari se takvi ne vikam samo sdsm ili vmro site treba da se smenat i da se pocno odnovo za da imame nekakva nadez!крадење си е крадење...А што бараат на слобода? Или барем, зошто сеутше се тинтраат од обичниот граѓанин? Купуваат симпатии?
Како смее некој да заборави такво нешто! Затоа и се покажа катастрофалната грешка на Грујо...
Ама затоа постои и петиција, и не е битно кој да ја покрене, јас прв ќе се потпишам за нов избор за градоначалник!
Педер стар.
Но не станува збор за тоа сега - има цела друга тема за тоа, иако, фала на потсетување. :wink:
Ova chisto radi samata persona na nashiot gradonachalnik, ili poradi bananata za zelbata na Gruevski?
Луѓе нели ви личи трипун на евнух? Мене ми е 100% евнух: мазен во лицето, дебел, месаст и со тенко женско гласче. Токму скопец! :pos2:Трифун е скренат и тоа одамна