Трибјут ту Илија Пецов

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа е робот програмиран да прај јузери само и да ги праќа тие пораките, ова да вистински чоек не ми се верва
mysmilie_1139.gif

:zver::zver::zver:

Хахаха,како не му е досадно .....:pos2:

Овај немат шо да прајт со животон и си лечит комплекси на форумов.Циган бугарски :tapp:

Леле која чест ја имам да примам ПП од овој член:vozbud::vozbud::vozbud:

ХАхаха како не го мрзи да праќа пораки на рандом членови ?? Еве јас добив една пп од некоја од поновите верзии :) Над 30 :pos2:

Нека се јават среќниците кои не добија ПП од овај.

ilija_pecov33 напиша:
Како мислиш, зошто оваа тема беше избришана веќе повеќе од 30 пати? Дали зашто во неа има нешто што не е точно, или пак можеби зашто сè е точно а тоа некому не му одговара?

http://img141.imageshack.us/img141/7995/temawwz.jpg
:pos:
Браво бе драги наш бе Иле :)

Абе сите да те игнорира и да продужиш у исто темпо треба да бидеш или болен нешто у главата или не знам што.
Олку глупо створење ја не сум видел а и не му ја разбирам целта, ништо не постигнуе со тоа што не замара. Ама ај нека му биде, со будала не ќе се расправаш...

Само сакам да му се заблагодарам што со неговите пораки и мене ме вклучи во оваа неславна историја благодарам на укажаната доверба :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: лудак!!!!!!

Вие се заебавате ама ИЛИЈА ПЕЦОВ којзнае што пара зел:pos:

за пецов и не ме чуди што прави рекорди ..несопирлив е :pos: али ова со Volkswagen и неговото второ место .. неможам да го сватам :vozbud: од кај ги ископал 34 јузери .. освен оригиналот Volkswagen ..Bertone ..10101 ..појма неам во кое друго име пишувал на времето ..

Добро е што уште ја немам избришано пораката од Илката!!! Ќе ја чувам и со тек на време вредноста ќе и расте, а покрај тоа ми и имињата ни се исти.
Од кај знаеш може некој ќе ми понуди пари за јузерот,поради пораката.
Ќе бидам богат:vozbud::vozbud::vozbud:
Фала ти илија_пецов16

и јас добив ПП ... од шеснајската ... легенда ќе треба да го клајме во учебниците по историја и информатика ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom