Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.forexfactory.com/calendar.phpdali znaete koi se narednite datumi za nekoi si slucauvanje vo vrska so dolar/eur... neso grcija ili usa?
http://www.bloomberg.com/markets/economic-calendar/
Што знам УСД би требало да паѓа ама не сум сигурен дека ќе биде баш за 6 месеци. САД има слаб раст има шанси за фискал клифф Европа е тапа...Но од друга страна не се очекува САД да влезе во рецесија најверојатно ќе се договорат за фискал клифф ФЕД печати пари Европа е во проблеми но не би требало да се продлабочуваат дури има и проценики за ислез од рецесија 2ра половина од 2013 или 2014. Јас мислам дека УСД би можела уште малку да остане на ова ниво ама за 1-2 години најверојатно ќе се врати на 1.40+kako da se kupat akcii od apple? i kazete mi sto ke se desava so dolarceto... ke paga sprema evroto uste... ili na 26 moze nesto da se smeni?
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 02:27 ---
t.e moze li nekoj da obrazlozi kakvo mislenje ima za dolarot prema evroto vo narednite 6 meseci... primer do april - maj... i koi se bitni fakti... posto spored mene ako na 26 noevri i odobrat finansiksa podrska na grcija od 31 bilion, i amerika bide tuka nekade so fiskal cliff... togash dolarot vo nasi uslovi bi padnal do 40 den... posto i evroto ke zajakne i dolarot ke oslabi... ?
Остај ти 2-3 дена имаше еден овде што се палеше како... пред некоја недела дека одел надоле 10 дена сега го нема гарант е банкрот.sto da se vrati... eve go uste paga 2-3 dena po red... pred nekolku dena beshe 1.26 sea e 1.29
Jas mislam deka ke se odobri podrska na Grcija i deka dolarot poleka ovaj period ke slabee.kako da se kupat akcii od apple? i kazete mi sto ke se desava so dolarceto... ke paga sprema evroto uste... ili na 26 moze nesto da se smeni?
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 02:27 ---
t.e moze li nekoj da obrazlozi kakvo mislenje ima za dolarot prema evroto vo narednite 6 meseci... primer do april - maj... i koi se bitni fakti... posto spored mene ako na 26 noevri i odobrat finansiksa podrska na grcija od 31 bilion, i amerika bide tuka nekade so fiskal cliff... togash dolarot vo nasi uslovi bi padnal do 40 den... posto i evroto ke zajakne i dolarot ke oslabi... ?