Trent Reznor - Nine Inch Nails

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не знаев дали да се смеам или да плачам кога го слушав. Доказ колку отсуството на еден човек може да ја смени песната! Да го вметнам и цитатот тука пошто е малце поврзано :LOL:
“What I found then was that Robin wasn’t a part of that initial rehearsal. I had really underestimated how valuable what he brings to the table is. It’s excellent musicianship and it’s also spirit. Singing those songs, looking over and not seeing or sensing him there wasn’t right, it was then I realised I’d very much miscalculated this. The second he walked through the door it was like ‘My bad – I fucked up here and it won’t happen again.’”

Целиот AATCHB е неверојатен. Ако успееш да најдеш торент со супер квалитет пушти ми по пп. Јас кога правев формат на рс појма неам кај го преснимав. :noze:

А за Рептајл омилено аудио ми е од тука. :X3: И секако, да не го заборавиме ова.
Се надевам луѓево се свесни колку сме им љубоморни што присуствувале на ова.

Фиуууу :D

Она кога на жена ќе и дадеш апарат, Але и Илан небитни. :X3:

SAM_1449.JPG

Читам сум пишала ќе споделам фотки, ама мислам дека сите ги видовте на фб, али ајде еве една со компир сликана. :X3:

Сеуште ме држи тоа бе. :(

едит: иам и од Трент :icon_mrgr:
SAM_116412.jpg

Сликано неколку минути пред последниот настап... Frankenstein's monster is that you? :X3:
tumblr_ncshq0TisH1s726nxo2_1280.jpg

Повеќе ја сакам студискава верзија од песната него ли во живо, пошто во живо не се слуша добро звуков шо се јавува на 1:00-1:01 и продолжува да се повторува...Многу јака атмосфера и дава, цела песна ми ја прај, покрај текстот секако. :D

Колку е само пренајдобра... додуше целиот саундтрак е таков (сеуште не ми е гледан филмот, во вторник конечно ќе идам. :) )

И ај нешто НИН лајв, одамна неам ништо ставено... одамна :D ми ја има раката 3-4 секунда од видеото :D

Лиса, Шарлот :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom