Тренерки или фармерки

• Креатор на темата Креатор на темата United Rule
  • Време на започнување Време на започнување
Во денови кога имам физичко час, си носам тренерки, ради бројни предности кои сите ги знаеме.
Во денови кога немам физичко, и кога излегувам било каде од дома, фармерче обавезно си носам.

Тренерки најмногу носам имам повеке парови и речиси секаде ги носам затоа што се чуствувам по удобно( а остај то имам и комоција во биењето хахахах:D), е сега нормално дека на работа, состанок или за излегување фармерчина обавезно

За по дома тренерки, за надвор фармерки :)

Фармерки носам многу почесто.
Ама не ми смета да облечам тренерки, но нив најчесто ги носам кога вежбам.

tesen jeans da se vidi so e ubavo da padne cura na moeto masko telo bre i majcka zalepena sekoj muskul da si bide istaknat gabe li vezbam :D

Мене ми нема искрено логика споредбава, од женска перспектива зашто тренерки носам само за спортување и за планинарење(или а долги патувања за да се осеќам поудобно). Тренерките ми се спортски и само за такви спортски активности.
Хеланките ми се нешто исмеѓу овие две. Имам посебни само за спортување, и посебни само за под зимски туники и џемпери.
Фармерки пак носам во остати ситуации, за изглегување, во секојдневието за се.
За на работа, само во петок или тој кежуал ден е до некаде океј да се носат фармерки(ако таков е кодексот на облекување во фирмата) инаку не строго сум против носење на фармерки за работа.
Повеќе сакам фармерки него тренерки, тренерките ги гледам строго само за спортски активности.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom