Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Музата страјкс аген :icon_lol:

Девојкава е многу чуден хабитус и „особењачка“ благо речено, тоа е видливо и од авион, она што е многу потрагично е колку јавно се има спрдано со сиромашните луѓе на фб и има пишувано дека таа се дружи исклучиво со богаташки деца зашто само тие ѝ се ниво и дека ретко кој може да си го дозволи луксузот кој го живее таа со станот у Париз.

Го најде овој кленов со „педигре“ кој ќе ја наследи ЕСРА, грнче и капаче се ептен.

во една фаза била и манекенка, а сакала да стане докторка. Нејзиниот покоен татко (дописник на МРТ) имаше француско име, Жан Пијанманов, па како што самата кажа некако и судбински животот ја однел во Париз.

Какви бисери на новинарското перó.

Бог да го прости чоекот. Како име го памтам кога се јавуваше од Струмица. Кој да ти знае дека париска џетсетерка гаел по дома.

Ликовиве лани ги одравме у некоја темиве. Цел интернет ги одра и пак памет не им доаѓа.

И не знам шо толку им се топи тој Париз во уста кога супругот неколку пати го имам видено во Карпош во едни исти тренерки у кои ич не изгледа гламурозно.

На ова ли се сведе естрадава....немаат за што да пишуваат, па "ај да ги откопаме фриковиве".

Хаха каков гламур, колешка била еднаш на одмор со ретардиве (во иста група) и се одрале од карање, урлање. :pos:

Оваа е спонзоруша со посебни потреби, тој бил ваљда невин додека не ја упознал и то је то, комбинација снова :icon_lol:

Ништо повеќе не може да се очекува од вакви парови на кои животот им е убав и совршен само на инстаграм. :Д
Иначе сега дознав дека постои оваа. [emoji1]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Најјакото е што целиов текст е кобајаги афирмативен, а најдоле е ставено видео од Seir со наслов Муза из Париза :D

Две факултетски дипломи има цурата и ќе наследи империја, haters gonna hate...
Како ми изгледа таа црнчугата што ги вози ќе наследи :LOL:

Како ми изгледа таа црнчугата што ги вози ќе наследи :LOL:

Они живеат у филм дека сите околу нив ги хејтаат и со тоа внимание и се хранат, реално и ова што се пишува тука им е еден вид на реклама и им оди во прилог.

Типот ѝ пее француски шансони на типката и ѝ компонира музика, ја запросува јавно у секоја прилика и ѝ зборува дека е најубавата жена во галаксијата.

Тежок егзибиционизам и неизживеаност.

кринџ е цело интервју, го гледав лани мислам и го дискутиравме тука.
Ми се присра...ама @BenDover ми го прераскажа малку, иначе немав сила да го гледам. Боље слики од Аушвиц да ми мотаат цел ден...
Црнчугата може двајцата ги е** ...уствари не, сигурно е така.

Од таквите, жениве мислат дека се принцези....а жути гакичиња сите :facepalm:

Ова се генерички реклами на сервисите каде се хостирани петпарачкиве сајтови. Некоја софтверска каша е настаната, не се работи за новинарска грешка или глупост.
Автоматски споено мислење:

Црнчугата може двајцата ги е** ...уствари не, сигурно е така.

Абе возач на Uber е, каков личен шофер. Биле у Париз со евтиниве летови некогаш....да го видиш него у секојдневен аутфит ќе те фати жал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom