Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Она водителчето е стварно глупо и сељак, али пак реално она не знам што очекува да ја прашаат, сигурно не што мисли за 5G технологијата. .

1тв онака општо све е за терање у курац. Шлајмот што се препичува со години собран на едно место. Ѓубре од медиум заедно со промоцијата на сељачизмот како сељачкиве концерти у Охрид. Мислам дека наредна година нема да постојат.

1тв онака општо све е за терање у курац. Шлајмот што се препичува со години собран на едно место. Ѓубре од медиум заедно со промоцијата на сељачизмот како сељачкиве концерти у Охрид. Мислам дека наредна година нема да постојат.
Би требало со оваа постава и оваа владеачка гарнитура да тераат бар наредниве 2-3 години минимум. Ама сакам да сум оптимист и да мислам дека ќе исчезнат што побрзо.

Би требало со оваа постава и оваа владеачка гарнитура да тераат бар наредниве 2-3 години минимум. Ама сакам да сум оптимист и да мислам дека ќе исчезнат што побрзо.

Така некако мислам дека ќе има некоја превара со пари таму и ќе почнат да им каснат плати. До Нова Година ако се уште активни ќе биде изненадување а веќе наредна чудо.

Така некако мислам дека ќе има некоја превара со пари таму и ќе почнат да им каснат плати. До Нова Година ако се уште активни ќе биде изненадување а веќе наредна чудо.

Им го отворив сајтот и имаат каунтер до концертот на Марија Шерифовиќ

...

1. Веста која го потресе регионот!

2. Потресна исповед на едно семејство!

3. Шокантно.

4. Објавени шокантни детали.

5. Светот во шок.

6. Ужасно

7. Рецепт по кој полуде светот

8. Нема да ви се верува

Шокантно: Во Монтреал Канада се измерени минус 23 степени Целзиусови.

Шокантно: Во Рио де Жанеиро вчера беше измерена температура од 40 степени Целзиусови...

Откриен лекот за рак. - Па што е таа работа скоро секој месец се открива лекот за рак...

Meлбурн - Градот во кој живеат 7 милиони Срби прогласен за најдобар во светот - Како е логично тоа??? Мелбурн има 5 милиони жители, а живеат 7 милиони и тоа само Срби???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom