Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
B-tKqlxWoAAm_FQ.jpg

Ова е еден од примерите, кои вие загрижените и згрозените независни граѓани со висока свест ги лепевте по форумов пред некој месец.
Уште ти фалеше на темава.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Уште ти фалеше на темава.

Многу независен и аргументиран одговор. Се гледа дека состојбата на духот совршено ти се вклопува со критериумите за независност и објективност што некои шизофрени независници ги наметнаа на општеството последниве неколку години.

Многу независен и аргументиран одговор. Се гледа дека состојбата на духот совршено ти се вклопува со критериумите за независност и објективност што некои шизофрени независници ги наметнаа на општеството последниве неколку години.

Се гледа дека и ти си ко Брутусот. Ако не реплицираш, ноќеска нема да заспиеш. Ај олади, жешко е. [emoji51]

Се гледа дека и ти си ко Брутусот. Ако не реплицираш, ноќеска нема да заспиеш. Ај олади, жешко е. [emoji51]

Повторно покажуваш одлична независна матрица. Таа оди вака:
-ќе треснам најтешка глупост во свет
-ќе ми покажат дека сум треснал најтешка глупост во свет
-ќе почнам да зборувам за личноста што ми покажала дека сум треснал најтешка глупост во свет

Ова е еден од примерите, кои вие загрижените и згрозените независни граѓани со висока свест ги лепевте по форумов пред некој месец.

Со ова, отприлика ќе се согласам дека “двете страни“ имаат иста/слична публика. Т.е. голем дел од “публиката“ им е ист/сличен.
Меѓутоа, побратиме манчестерски, вакво нешто со Сармалат не објави ниту еден медиум кој има читаност. Ниту пак [сериозна] медиумска јавна фаца која на овој или на оној начин влијае на гореспоменатата публика.

D

Повторно покажуваш одлична независна матрица. Таа оди вака:
-ќе треснам најтешка глупост во свет
-ќе ми покажат дека сум треснал најтешка глупост во свет
-ќе почнам да зборувам за личноста што ми покажала дека сум треснал најтешка глупост во свет
ОК газолижачу ти си најпаметен. Чекам Брутус да ти стави лајк.

Друже , Миленко е дно дна , пропалитет без никакво достоинство и никој не го успорува тоа ниту пак го брани. Али двојните аршини што ти и некои други членови ги користете на форумот за да серете врз некој провладин медиум или новинар , се апла очигледни. Еден куп слики од деца беа користени и на Латас , и на Велјановски итн ... тогаш истите тие медиуми што дигнаа галама за ќерка му на Заев , го правеа истото. Тоа е поентата која Инглориус сака да ти ја долови.[DOUBLEPOST=1437587789][/DOUBLEPOST]Иначе влегов на темата се зачитав и заборавив зошто влегов. :pos:

Од вчера во Грција повторно работат и банките но за подигање пари, и натаму останува лимитот. Така граѓаните наместо 60 евра дневно сега неделно можат да подигнат 420 евра.

http://www.sitel.com.mk/losha-vest-...vo-grcija-poglednete-ja-novata-cena-na-giroto

Со ова, отприлика ќе се согласам дека “двете страни“ имаат иста/слична публика. Т.е. голем дел од “публиката“ им е ист/сличен.
Меѓутоа, побратиме манчестерски, вакво нешто со Сармалат не објави ниту еден медиум кој има читаност. Ниту пак [сериозна] медиумска јавна фаца која на овој или на оној начин влијае на гореспоменатата публика.

D
Ако поентата е дека ВМРО-ДПМНЕ е многу побескомпромисен и поагресивен во дејствувањето од СДСМ, веднаш ќе се согласиме.

Ама, ова е само taste of their own medicine. Со години наназад читаме за синовите на Мијалков, читаме и многу погрди неосновани инсинуации (со снимките сами покажаа дека се неосновани) како убиства, кои влијаат и врз децата. И тоа и на многу помеинстрим медиуми од Доказ и Мактел.

Настрана коментарот на Миленко, кој е невкусен, другиве медиуми пренесоа само слика од ќерка му на Заев, кога е ставена јавно, на отворен ФБ профил. И сега, не е ли болно лицемерно партијата која до вчера правеше шоу со објавување на приватни, нелегално набавени телефонски разговори, денес да се буни за јавно споделена слика? Не е ли уште полицемерно истите луѓе кои до вчера дркаа на разговорите и ги објавуваа каде што ќе стигнат, денес да се полиција на моралот?

Ставаш објава од инфомакс или курир и автоматски следува реплицирање од стадо овци. [emoji1]

Тиквата на Анчо исто како и ти е проопозициски настроена и затоа го постираше тој линк.
Добро бе, како да ти се долови на тебе уопште дека проопозициско ориентирање во било која состојба ствара критика и е есенцијален фактор за одржување на едно здраво граѓанско општество. Кај нас не постои нешто такво, вие го уништивте.
Сериозно не знам дали ти имаш капацитет да разбереш, и да го лоцираш проблемот, ти како негативи ги поимаш критиката и опозицијата, затоа и те сметам како програма.[DOUBLEPOST=1437590987][/DOUBLEPOST]
Настрана коментарот на Миленко, кој е невкусен, другиве медиуми пренесоа само слика од ќерка му на Заев, кога е ставена јавно, на отворен ФБ профил. И сега, не е ли болно лицемерно партијата која до вчера правеше шоу со објавување на приватни, нелегално набавени телефонски разговори, денес да се буни за јавно споделена слика? Не е ли уште полицемерно истите луѓе кои до вчера дркаа на разговорите и ги објавуваа каде што ќе стигнат, денес да се полиција на моралот?
Споредуваш слика од малолетно девојче која е објавена без никаква цел, контекст, не симболизира тотално ништо
со телефонски разговори приватни, нелегално набавени , чија содржина е од јавен интерес бидејќи постои и е утврден криминал на највисоко државно ниво, за кој криминал ЕУ не испрати на внатрешни истраги?

Мислам имаш и некои други примери, ајде таа сликата нека е, ама оваа да ти е споредба?

Последно уредено:
^ Тогаш еве , за споредба.

http://infomax.mk/wp/?p=34426

Добро си кажа Латас преги , секое зло потекнува од СДС и соросоидите. Нема нешто за што не е обвинет ДПМНЕ , а авторските права да не се на СДС.

trajko_kjerka.jpg

latas.jpg

освем сајтовите на трендо офф нет и мкд. мк, кајгана и чат пат некој портал на некој весник немам сретнато нешто салам, све е тоа жута штампа и партиски војничиња

Срамно е деца да се користат при селски препукувања. Истово го реков и за ќерка му од Трајко што се сликала на плажа, ко демек другиве не се сликаме, истото го зборам за оваа од Заев. За детево од Сарма ја немав видено сликава, едноставно секакви дегенерици имаат пристап до Интернет. Само што Шанац и Мрсулко се јавни личности и треба да се соберат малце.

http://libertas.mk/хит-видео-ниче-македон-груевски-е-нај/

Одвојте 10 минути време и отепајте се од смеа, но не е смешно, овој кретен се богати на наш грб со наши пари.

И јас да млатам миљарди од сумњиви зделки и ја ќе го гледам Грујо како врховно божество.

Имате ли некои забелешки или пофалби околу работата и функционирањето на Бла Бла телевизија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom