Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За во кланица на говедско
http://infomax.mk/wp/?p=33664
*Содржината на текстот има за цел сатирично пренесување на фактичките состојби. Секоја сличност со реални ликови е ненамерна и случајна.

Изгледа никогаш во Македонија се немаш заебано со * договор

Гоца Тржан си ја покажа „пријателката“ од доле (ГАЛЕРИЈА)
Сите очи вчеравечер беа насочени кон Гоца Тржан кога се појави на големата сцена на фестивалот на пивото и скарата „Пиво Фест 2015“.

42 годишната пејачка со насмевка на лицето позираше без трошка загриженост што сите можеа да го видат нејзиното меѓуножје.:pos::facepalm::facepalm:

2010fpk.jpg

Сега помирно ќе спијам... :kajgana:

Тренд турски серии и српски шоу програми.

Од сите такви срања годинава ти сега примети. Добро никад не е касно.
Чекав ти да пишеш, ама гледам те нема па викам јас да објавам.

Од сите такви срања годинава ти сега примети. Добро никад не е касно.

Ме интересира, ги сметаш за недолични коментарите на осуденикот Неделковски за овој случај или не.

Ме интересира, ги сметаш за недолични коментарите на осуденикот Неделковски за овој случај или не.
Не. Со оглед на настаната атмосфера создадена од тузот-новинарите кои отвораат порталчиња секојдневно ја разбирам неговата реакција. Иако би го советувал да не се спушта на нивно ниво.

Не. Со оглед на настаната атмосфера создадена од тузот-новинарите кои отвораат порталчиња секојдневно ја разбирам неговата реакција. Иако би го советувал да не се спушта на нивно ниво.

Не, а? Добро, ете ја разликата меѓу програмирана пропагандна машина како тебе и човек кој размислува со свој ум.

На кое ниво може Миленко да се спушти, тој е најдното од сите дноа кои постоја во т.н македонско новинарство.

сеа ќе ти реплицира со некоја смешна споредба, така е програмиран
За разлика од тебе јас ја гледам големата слика. не сум програмиран ама ти си исклучен од реалноста. За да анализираш нешто треба да ги земеш сите фактори во обзир. Новинарството во моментов е на најниски можни гранки. Речиси да нема интернет портал во кој нема трачерски вести, најдолни конструкции и местенки. Да, тоа не е нормално, но не можам да го критикувам Плусинфо за безвезни статии а да не го спомнам Курир во исто време или обратно.[DOUBLEPOST=1437575429][/DOUBLEPOST]
Не, а? Добро, ете ја разликата меѓу програмирана пропагандна машина како тебе и човек кој размислува со свој ум.

На кое ниво може Миленко да се спушти, тој е најдното од сите дноа кои постоја во т.н македонско новинарство.
Саше политико, дебелион од доказ, рубинчо од народен глас, ива секуловска од тузот-телевизија, борјан јовановски со лажни венци и еден куп други. Тие не се дното? Тие ти се океј пошто во моментов се анти-владини.

За разлика од тебе јас ја гледам големата слика. не сум програмиран ама ти си исклучен од реалноста. За да анализираш нешто треба да ги земеш сите фактори во обзир. Новинарството во моментов е на најниски можни гранки. Речиси да нема интернет портал во кој нема трачерски вести, најдолни конструкции и местенки. Да, тоа не е нормално, но не можам да го критикувам Плусинфо за безвезни статии а да не го спомнам Курир во исто време или обратно.[DOUBLEPOST=1437575429][/DOUBLEPOST]
Саше политико, дебелион од доказ, рубинчо од народен глас, ива секуловска од тузот-телевизија, борјан јовановски со лажни венци и еден куп други. Тие не се дното? Тие ти се океј пошто во моментов се анти-владини.

Саше, Рубин, тој од Доказ се дно, но исто дно е и Миленцето, не знам зошто викаш дека не требало да се спушта на ниво со овие кога тој е на тоа ниво, и според мене дури на подолно ниво.

За разлика од тебе јас ја гледам големата слика. не сум програмиран ама ти си исклучен од реалноста. За да анализираш нешто треба да ги земеш сите фактори во обзир. Новинарството во моментов е на најниски можни гранки. Речиси да нема интернет портал во кој нема трачерски вести, најдолни конструкции и местенки. Да, тоа не е нормално, но не можам да го критикувам Плусинфо за безвезни статии а да не го спомнам Курир во исто време или обратно.
Кои фактори ги ти разгледуваш бе програмо(?), да ги оставиме неговите квалификации и сите карактеристики на паразит, прв и најбитен фактор е тоа што овој е измамник со пресуда, а ти него го идолизираш.
Ти си гледал некоја поголема слика...беда.[DOUBLEPOST=1437575786][/DOUBLEPOST]со тоа што ги правиш смешните споредби, најверојатно и сам знаеш дека нема некое поздраво алиби за да го оправдуваш у ненормалните постапки идолот ти, ама мора активно да глумиш браник, оти нема да имаш успешен форумски ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom