Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Знаев дека продавачот на бугарска магла Романиста ќе се јави на темава.

Тебе одмана требаше да те нема од форумот за ширење непријателска пропаганда ама многу ве толерираат.
Кажувањето на вистината е пропаганда ?

Кажувањето на вистината е пропаганда ?

Туѓата вистина на соседните држави која е против македонската самобитност и независност е пропаганда.

Туѓата вистина на соседните држави која е против македонската самобитност и независност е пропаганда.
Не постои моја или твоја вистина, вистината е само една, додека лагата има милиони нијанси.

Ај што секоја втора статија е за серкофат, ама не разбирам како може печатна грешка во самиот наслов :cuc::гомце:
Мислам, алоооо!!! Демек го куца текстот во еден здив и одма го става на нет, први да се?! :гомце::гомце::гомце: Насловот да не ти е напишан точно, еј. :гомце::facepalm::busi:

Турски серии (промоција на турски менталитет и култура)

“Според експертите“ “.. изјавија експертите“ “од нашите извори дознаваме“

емисии направени со мислења на гледачи по телефон.

колумни и мислења (читај пропаганда) претставени како факти и информативно новинарство.

водители зборуваат 10 пати повеќе од гостите во една емисија. водители сезнајковци на секоја тема и поле.

На мене ми се кенjа од тоа што нема никаква разлика од српската, комунистичката и сегашната власт. Ако кажеш отворено што мислиш добиваш бан по форумите и коментарите ти во весниците се бришат. Контролата сеуште е во рацете на удбашкосрбоманските кадри но сега има поинаков мотив -"заштита" на македонскиот идентитет. Е како се штити идентитет со лизанjе српски курци за се и сешто и се промовира омраза кон Бугарите и Бугариjа за се и сешто? Например во Утрински весник се уште како кликнеш на новините можеш да видиш "Трето па машко" за некаков србин.Е нема ли Македонец со трето машко? Таа "новина" седи веке сигурно 6 месеци така "случаjно" "заборавена" од србоманскоудбашките "редкатори" на "саjтот".[DOUBLEPOST=1477388458][/DOUBLEPOST]Примерно овоj со истото име и козите. Србин од Србиjа, србин од република Српска, србин од Патагониjа. Тоа му се 95% од лугето со кои "разговара".

Последно уредено:
На мене ми се кенjа од тоа што нема никаква разлика од српската, комунистичката и сегашната власт. Ако кажеш отворено што мислиш добиваш бан по форумите и коментарите ти во весниците се бришат. Контролата сеуште е во рацете на удбашкосрбоманските кадри но сега има поинаков мотив -"заштита" на македонскиот идентитет. Е како се штити идентитет со лизанjе српски курци за се и сешто и се промовира омраза кон Бугарите и Бугариjа за се и сешто? Например во Утрински весник се уште како кликнеш на новините можеш да видиш "Трето па машко" за некаков србин.Е нема ли Македонец со трето машко? Таа "новина" седи веке сигурно 6 месеци така "случаjно" "заборавена" од србоманскоудбашките "редкатори" на "саjтот".[DOUBLEPOST=1477388458][/DOUBLEPOST]Примерно овоj со истото име и козите. Србин од Србиjа, србин од република Српска, србин од Патагониjа. Тоа му се 95% од лугето со кои "разговара".
Ко ќе видиш историски и срби и бугари правеле зла овде, али бугарите предњачеле, пример во втора светска војна помахнитали бугарско фашистички орди палеле живи луѓе, како овие муџахедини денес сечеле глави и ги носеле со себе, колеле, стрелале претепувале до смрт убивале.... до ден денес ни ја негираат нацијата, јазикот историјата.
Србите барем не оставија на мира, во заедничката држава шо ја имавме и писмо и јазик и историја и традиција и фолклор си имавме свој сопствен автентичен, и веќе нема некоја српска пропаганда за некакви јужни срби или дека не сме посебен народ.
Кај бугариштата ден денес на државно ниво им е политика на негирање на нашиот нарот.

Хрватската полиција уапсила кловн кој шетал низ град со секира: Кога му ја тргнале маската, останале во ШОК!

Под маската се криел ЧОВЕК преправен како КЛОВН
ОХ, НЕ!

едно време Геровски кажа, ќе објавувам се што ми дојде, не сум ја полиција да проверувам дали е вистина...
Е сега не е како некогаш, доволно е да пратиш извинување... а сега ефектот е постигнат, но и контраефектот кај некој читатели.... симптоматично е што само медиумот се извинува за пренесување на ФБ статусот на Ленче Николовска, ама таа не
http://www.libertas.mk/demant-od-holandskata-kompanija-inofrut-bv/
Letter20Lence20Nikolovska-111-670x922.jpg

По обичај Либертас креваше врева 24/7, ама изгледа на некој му текна дека нема логика само средната зграда од трите да биде нелегална и си замолчаа, го тргнаа и написот и се се замолча, гоа да не добие овој идеја да тужи во Стразбур кај баџанако на началникот :D
pancevskizgrada1-670x374.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom