Треба ли навивачите на ПАОК да изедат ќотек?

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Еве поздрав од Фемили за погоре споменатите. :D
mkd-39138.jpg

Аеродромци многу ве поштувам, одлични навивачи сте со срце, луѓе најдете си асален спонзор што ке ве бои во бело-плава боја, на стадиони и во сали влагате како од контињери извадени. Капи, шалови, дуксери, знамиња, СЛАБО ... к*р ташак !

Позлобни луѓе од егејци нема, овие ке ти кажам дека не се грци, туку егејци се. Одма по знамињата познавам, затоа што најголеми нацисти и фашисти се егејците, златна зора се пола егејци, во грчки парламент само егејците јадат гом*а против Македонија.
Ти незнаеш што зборуваш-БЛАДАШ:icon_mrgr: какви егејци бе у златна зора :pos: да не си помешал нешто??

Вчера седев точно под гробарите, на М14, 7ми ред и тука околу мене имаше навивачи од фамилијата, и едни одозгора почнаа да префрлуваат и овие дививе аеродромци почнаа да се качуваат по столчињата нагоре за да се тепаат, полицијата само гледаше и не интервенираше, а Србиве почнаа да се молат, вадеа крстови од вратот и ги бацуваа и викаа "Хајде брате кој је албанец тај не скочи".

Ти незнаеш што зборуваш-БЛАДАШ:icon_mrgr: какви егејци бе у златна зора :pos: да не си помешал нешто??
добро другар, немам намера понатаму да разговарам на оваа тема. Што сакаш прави твое мислење имај си јас си имам свое :)
--- надополнето: 17 март 2013 во 23:27 ---
добро другар, немам намера понатаму да разговарам на оваа тема. Што сакаш прави твое мислење имај си јас си имам свое :)

Мисли на егејци-грци кои се таму доселени после геноцидот врз Македонците. Не мисли на егејци-етнички Македонци. И во право е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom