Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne be bejb,kako prvo travestit sum,ali nemam semeneno organi,ne sum transexualec,moze i ke bida ako decko mi mi plati,:nenene:
a koe opstestvo sppomnuvas eve go sedna na fotelja nasiov gradonacalnik.kucibja vrijat,jas imam retka rasa na kuce si ci doneseno od srbija,
kako da go setam koga sekoj den ne napagjaat,doma e vo zatvor,kako sto sme doma i nie travestitite........

ne be bejb,kako prvo travestit sum,ali nemam semeneno organi,ne sum transexualec,moze i ke bida ako decko mi mi plati,:nenene:
a koe opstestvo sppomnuvas eve go sedna na fotelja nasiov gradonacalnik.kucibja vrijat,jas imam retka rasa na kuce si ci doneseno od srbija,
kako da go setam koga sekoj den ne napagjaat,doma e vo zatvor,kako sto sme doma i nie travestitite........

Бејби ја имаш мојата поддршка :pipi:
Секој има право на избор

Ги мразам "батките" кои кога ке се напијат, се прават како светот да е нивни, мразеле травестити, хомо, транс и сите други што завршуваат на СЕКСУАЛЕЦ

Јас мислам устав/закон, забрана за гејови,травестити и слично. А постоечките BURN THEM ALL! Едно нешто, ако војската сеуште беше задолжителна кажими ти што ќе правеше?

dobro aj vaka...nekam gej i nekam da imaat pravo na deca...ama ima li nekoja posebna zakonska odredba vo nekoja drzava za transvestitite,oti transvestitite se razlicni od gej:toe:

Бејби ја имаш мојата поддршка :pipi:
Секој има право на избор

Ги мразам "батките" кои кога ке се напијат, се прават како светот да е нивни, мразеле травестити, хомо, транс и сите други што завршуваат на СЕКСУАЛЕЦ

Е оти тогаш тие батки да немат право на избор?

Фифи, тоа си ти?

И Македонија се пишува со големо М.

Бидете мирни и дискутирајте без навреди, за да нема последици.

Он топик:
Хомосексуалци познавам. Травестит, фала богу, сеуште немам сретнато.
Одвратна појава е тоа маскирањето во секој случај. Фуј. Претпоставувам дека Фифи има заебано повеќе души до сега... Но, штом се движи, сеуште не налетал(а) на вистинскиот драчевски фраер :)

Мада, кога ќе размислам... Жени, треба да се засрамите! Па Фифи изгледа поубаво од некои од вас! :vozbud:
IndexG_1.bmp

А за Лејди_Квир, да не дискутираме. Љепотиц! :pipi:

Мада, кога ќе размислам... Жени, треба да се засрамите! Па Фифи изгледа поубаво од некои од вас! :vozbud:
IndexG_1.bmp

А за Лејди_Квир, да не дискутираме. Љепотиц! :pipi:

Изглеа, ама нејќеш да ти се изгали образ на образ. :icon_lol:

Jеби га, Македонија не е за Ши чи кучиња и транвестити.
Можеби во Холандија ќе ви биди поубо ??

e za sreka nebev vo vojska,
ama znam ako sapuno mi padnese,sto kke bese:baeh:
Тоа муабетот за сапунот е другарска заебанција, да беше војска ќе те кебоваа (ако не ти е јасен поимот пиши ќе ти објаснам не е пријатно нешто) ништо повеќе, затоа што никој не сака некој до него со оружје во рака ако не му верува.

Не треба да е темава отворена во подфорум "Здравје" ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom