Trance музика

StormAngel напиша:
Ако станува збор за продуценти, ондак:
E Craig
Randy Katana
Mr.Sam
Dimitri Andreas
Mojado
Mauro Picotto
Raul Cramona
Justine Suissa
Jochen Miller
Johan Gielen
SH.O.O.K
Tomas P. Heckman
Silent Breed
Dark by Desing
Ozgun Can
Ylams Altanham
Marcel Woods
Phil Green
Angelli and Nelson

А ако станува збор за дј-и, ондак:

Remy
Jochen Miller
Mauro Picotto
Snowman
Mind X
Scott Project
Marco V
Rank 1
Yves de Ruyter
Mike aka Push aka Solar Factor
George Acosta
Tatana
Energy

Ова се моите листи.

RESPECT! go cenam ova so go pisa....

P.S: mojata lista e pogolema tralalalala :P :kez:

убава листа StormAngel. нешто знам , ама има некои за кои првпат слушам.
1)Angelli and Nelson , Ylams Altanham , Ozgun Can - може нешто поопширно за ова да ми напишеш , вид на транс , познати дела ?
2) Има некој нешто повеке од Shiva Shidapu? Јас ја имам дома Power of Celtic ногу е добра, гоа транс, и некои ремикси кои не се толку нај-нај ама сепак добри се.Има некој да каже нешто повеке за нив?

Струмичанец, ќе ти ги најдам рецензиите, ќе ги преведам и ќе ги ставам тука. Ама малце покасно или некој друг ден, зафатен сум сеа. :)

Чисто процедурално, Mauro Picotto и Ozgur Can се некаде на граница на транс. Во последно време издаваат повеќе tech ствари (пр. Mind your step на Ozgur), а сетовите апла им варираат - од прогресив до tech/electro.

misos напиша:
Чисто процедурално, Mauro Picotto и Ozgur Can се некаде на граница на транс. Во последно време издаваат повеќе tech ствари (пр. Mind your step на Ozgur), а сетовите апла им варираат - од прогресив до tech/electro.

електроклеш така нешо......Мауро Поцотто не ми се сфиѓа толку многу исто и Озгур Цан..........

Trancer4e напиша:
potoa Blank & Jones se najdobro spored mene , i do koa samo tiesto tiesto.....ima milioni pati bolji od nego razberete...aj dosta e me mrzi da pisuvam

Абе земјак Blank & Jones????
Белки не се тие шо мислам ама ако се преиспитај се.....

the real v напиша:
абе добро зашо така само се бламирате. изгледа тука цел форум ако се спомне за транс право сите ајдее ацид транс, гоа , псајхеделик. Tiesto е транс артист , ама повеке е прогресив/еуро транс , а тука скоро сите шо пишувате сте за гоа, псај транс. листа од транс видовите:
* Trance
o Acid trance
o Euro trance
o Goa trance
o Nu-NRG
o Hard trance
o Hardcore trance
o Heavy-metal goa/Buttrock goa
o Minimalist trance
o Progressive trance
o Psychedelic trance
o Vocal trance
o Hardstyle
од тука шо има во листата јас сум повеке слушател на Vocal trance , Progressive trance ,Euro , а не тука сега слушнал The Real V нешто за 2 дј'и и ке ми се прави паметен...

Kiko напиша:
Абе земјак Blank & Jones????
Белки не се тие шо мислам ама ако се преиспитај се.....

Да бе земјак... баш се закон...ја си ги слуша и ми се сфигат.....

jas na primer nogu slusam trance,za da mozam dobro da se raspolozam mi treba i dobra muzika a toa e trancot,sepak ima transeri na forumot neli?

M-I-L-A напиша:
jas na primer nogu slusam trance,za da mozam dobro da se raspolozam mi treba i dobra muzika a toa e trancot,sepak ima transeri na forumot neli?

ахам.. (прекраток одговор)

drug pat ke pisam poveke:je:

goagil ti sa arese???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom